7 ženklai, kad jis – ne tas vienintelis

Daugelis moterų tikisi vieną dieną sutikti tą vienintelį. Na, galbūt jos nesitiki, kad JIS bus tobulas, tačiau idealiai tinkantis jai. Kartais noras JĮ sutikti būna toks didelis, kad jos užmerkia akis ir nepastebi net ir labai didelių jo trūkumų.

Rasti ir sukurti darnius santykius nėra lengva, tačiau juk geriau būti vienai nei su tuo, su kuriuo nesijaučiate laiminga. Pateikiame 7 požymius, kad jis greičiausiai – ne tas vienintelis.

1. Jis nuolat teisinasi. Pasitikėjimas santykiuose yra labai svarbus. Jei nenorite, kad jūsų santykiai būtų pasmerkti žlugti, turite pasitikėti vienas kitu. Turėtumėte susirūpinti, jei jis nuolat dėl ko nors teisinasi. Jei jis nuolat atšaukia pasimatymus, dėl visko priekaištauja ir nuolat yra susierzinęs, gerai pagalvokite, ar susitikinėjate su tuo vyruku. Galbūt jūs esate ne tokia svarbi jo gyvenime, jei jis šitaip elgiasi.

2. Yra dalykų, kurių apie jį nežinote. Jei jūsų santykiai rimti, turėtumėte žinoti viską apie vienas kito gyvenimą. Jei jis vengia supažindinti jus su savo šeima, turėtumėte susimąstyti. Jei jūs pažįstate jo šeimą ir draugus, pagalvokite, ar tie žmonės jums patinka. Jei jūs negalite pakęsti jo šeimos narių ar draugų, ateityje dėl to gali kilti rūpesčių.

3. Jūsų santykiuose trūksta meilės. Meilė turėtų būti jūsų santykių prioritetas. Juk jos jūs ir ieškote, ar ne? Jei jūsų draugas nuolat kalba tik apie savo buvusiąją, kokia ji buvo nuostabi, susirūpinkite. Jei jis nekalba apie jokią kitą moterį, tačiau ir su jumis nekalba apie meilę ir ateities planus, nesidomi jumis, taip pat vertėtų su juo pasikalbėti, ko jis tikis iš jūsų santykių. Galbūt jam reikia visai ne to paties kaip jums?

4. Jis nuolat kaltina kitus. Jei vyras nuolat ieško kaltų, jis paprasčiausiai vengia prisiimti atsakomybę už savo veiksmus. Taip pat vertėtų susirūpinti, jei dėl visko jis kaltina savo buvusiąją, sako, kokia ji buvo bloga. Nebūkite tokia tikra, kad kada nors neatsidursite jos vietoje.

5. Jis nuolat piktas, niekada neišklauso kitų ir labai užsispyręs. Verčiau saugokitės vyrų, kurių nepakenčiamas charakteris. Jūs greičiausiai nebūsite laiminga su vyru, kurį viskas erzina, kuris niekada nebūna linksmas, niekada neina į kompromisus, jus įžeidinėja ar elgiasi grubiai.

6. Jis varžo jūsų laisvę. Jūsų mylimasis neturėtų jums trukdyti būti savimi. Jei vyras pyksta, kad kartais susitinkate su draugėmis ar lankote jogą, bėkite nuo jo kuo toliau. Jei negalėsite savęs realizuoti, vieną dieną imsite jaustis kaip paukščiukas narvelyje. Tokia meilė yra destruktyvi, tad nė neverta pradėti tokių santykių.

7. Jis per daug skuba. Santykių pradžioje jausmai būna labai intensyvūs ir aistringi. Tačiau jei jis per antrą pasimatymą jums peršasi arba pirmą kartą jus pamatęs tikina, kad tikrai įsimylėjo, būkite atsargi. Juk nežinote, kada kitą kartą jis įsimylės pirmą sutiktą moterį.