Kai jo draugai užgriūna nelaiku

Išsvajotą ir taip ilgai lauktą savaitgalio rytą, jūs ir jūsų mylimasis gulite šiltuose pataluose ir lyg kūdikiai mėgaujatės vienas kito artumu. Jums atrodo, kad seniai buvo taip gera ir jūs jaučiatės laiminga. Juk visą savaitę svajojote apie tokį nerūpestingą rytą, kada nereikės skubėti į darbą ir jūs galėsite vienas kitą palepinti pačiais įvairiausiais malonumais… Ir kai pradeda atrodyti, kad nieko geriau būti nebegali, staiga suskamba jo telefonas ir jūsų ramų poilsį dviese pertraukia žinia, kad sulauksite jo draugų… Nejaugi tokia draugų dalia – visada išdygti ne laiku ir ne vietoje?

Mažos moteriškos gudrybės

Staiga pajuntate, kad išsvajoto ryto iliuzija bliūkšta… Jis entuziastingai atsiliepia į skambutį, įsileidžia į diskusijas, pradeda juokauti, o jūs tarsi pradedate kaltinti vyrą ir tyliai pykti, kad jis nutraukė jūsų abiejų malonų artumą. Taip švelnūs jausmai po truputį pradeda garuoti… Prašyti, kad vyras nekeltų ragelio tokiu metu, lyg ir nelabai gražu. Jis pats turėtų susiprasti. Galite vyrui duoti mažą užuominą, kad jums tai nelabai patinka, pasakydamos: „Kaip gaila, kad mes išvykę“ ir kt. Tik suspėkite tai pasakyti iki kol jis nuskubės prie telefono. O jeigu tai pasakysite su viliokiška šypsena, numesdamos nuo savęs antklodę, tai garantuotai jį pavergsite.

Būna ir tokių situacijų, kai draugai mėgsta aplankyti netikėtai su pasiteisinimu: „ėjom pro šalį, tai sugalvojom užbėgti“. Tokių svečių dažnai sulaukia tie, kurie gyvena miesto centre, o vyro draugų darbas visai netoliese. Nebūkite naivios ir nesitikėkite, kad jūsų mylimasis išdrįs pirmas jiems pasakyti, kad taip dažnai pas jus nesilankytų. Tada mažų gudrybių imkitės jūs pačios. Pavyzdžiui, kai nujaučiate, kad draugai gali tuoj pasirodyti, tai imkite ir suviliokite savo vyrą. Taip priverstumėte netikėtai užėjusius bičiulius pasijusti šiek tiek nepatogiai.

Jeigu jo draugai ir toliau nesusipranta, kad jums nelabai patinka jų dažni apsilankymai, tai galite pradėti žaisti pavydu. Tai šiek tiek rizikinga priemonė, tačiau pabandykite, jei kiti būdai nepadeda. Galite pradėti žavėtis jus dažnai aplankančiu vyro draugu. Jūsų mylimasis gali pajusti pavojų. Tik svarbu, kad labai neperlenktumėte lazdos, nes jūsų vyras gali pradėti žavėtis jūsų draugėmis.

Kodėl kyla pyktis?

Visai suprantamas jūsų pyktis, kuris kyla dėl to, kad tas valandas, kurias galėtumėte praleisti dviese, jums tenka „kęsti“ vyriškoje kompanijoje su jo draugais. Jums atrodo, kad jie pasiglemžia iš jūsų mylimąjį…

Jeigu jums sunku su tuo susitaikyti, būtinai turite atvirai apie tai pasikalbėti su savo išrinktuoju. Paaiškinkite jam, kas jums nepatinka ir nuspręskite, kaip elgtis toliau, nes gyventi be jokio sprendimo tokioje situacijoje negalima. Geras patarimas šioje situacijoje – susitarkite koks laikas priklauso tik jums dviese. Pavyzdžiui, kiekvieną trečiadienio ir penktadienio vakarą jūs vakarieniaujate tik dviese ir leidžiate laiką taip, kaip jums patinka.

Tokiu būdu ir jūs, ir jūsų antroji pusė būsite laimingi. Tiek vyrui, tiek jums yra reikalingi draugai. Būna puiku, jeigu jo draugai pamažu tampa ir jūsų draugais. Atminkite ir tai, kad smagiai praleidęs laiką su draugais, vyras bus jums malonesnis. Atsigręžkite ir pati į save – juk ir jums kyla noras tiesiog paplepėti apie bet ką su savo senomis draugėmis. Jeigu jūs griežtai nusistatysite, kokie vakarai tik jums dviese, o kokie leidžiami su draugais, išvengsite blogos nuotaikos ir nesijausite nuskriaustais.

Dar blogiau būtų, kad jūsų mylimasis iš viso neturėtų draugų. Tada galėtumėte sau iškelti klausimą – ar žmogus, kuris nesugeba puoselėti draugystės, lengva ranka neatsisakys ir jūsų? Draugai yra reikalingi visiems žmonėms, tik reikia mokėti derinti draugystę su jais ir antrąja pusele.

Kaip geriau nesielgti?

Kai kurios moterys yra puikios flirto meistrės, tačiau flirtuodamos su vyro draugais kompanijoje nepersistenkite.Turite būti labai subtilios. Jei flirtuosite subtiliai, draugams atrodysite žavi ir miela, o jūsų vyrą pamalonins draugų klausimai, kur surado tokią nuostabią moterį. Pavojus slypi tame, kad vyro draugas netyčia jus gali įsimylėti. Taigi su flirtu būkite atsargios, jeigu nujaučiate, kada galite persistengti.

Draugų kompanijoje nesirangykite vyrui ant kelių, neprilipkite prie jo visą vakarą. Nereikia atvirai demonstruoti, kaip jūs jį mylite, nes vyras tarp savo draugų jausis nejaukiai, tačiau nenorės jūsų įžeisti.

Būna ir tokių situacijų, kai moterys mėgsta atvirai parodyti, kad vyras yra „po padu“, visą vakarą tikslina jo sakinius ir kvailina draugų akivaizdoje. Taip elgiantis jūs nepatiksite niekam. Nevardinkite vyro ydų draugų rate. Prisiminkite pačios vaikystę, koks jausmas užplūsdavo, kai jūsų tėvai skųsdavosi prie giminaičių ir vardindavo jūsų nesėkmes.

Mes patys pasirenkame sau tokius draugus, su kuriais mums gera ir smagu. Per draugus taip pat galima geriau pažinti savo mylimąjį. O jeigu jus vargina jų dažni apsilankymai, turite išmokti neigiamai atsakyti į draugų norą apsilankyti pas jus, motyvuodami, kad turite kitų planų. Svarbiausia, kad kiekviena pora susikurtų tokį gyvenimo modelį, kuris būtų priimtinas abiem.