7 požymiai, rodantys, kad jūsų santykiai išsisėmė

Išsiskirti niekada nėra lengva, net jei santykiai jau seniai netenkina. Pateikiame 7 požymius, rodančius, kad laikas sukti skirtingais keliais ir galvoti apie naujus santykius.

1. Jūsų partneris yra jus labai įskaudinęs. Tai yra vienintelė priežastis, dėl kurios galite nutraukti santykius čia ir dabar. Jei jūsų mylimasis jus skaudina (nesvarbu, fiziškai ar emociškai), ar tikrai norite su juo būti?

2. Pagalvojus apie jūsų santykius, jūs labiau nuliūstate nei nudžiungate. Nėra tobulų santykių ir visos poros daugiau ar mažiau pykstasi. Nepaisant to, santykiai turi jus džiuginti, o ne gadinti jums gyvenimą. Jei santykiai jus slegia ir vargina, tuomet laikas ieškoti kitų.

3. Santykiuose tik jūs rodote iniciatyvą. Jei tik jūs inicijuojate pasimatymus ir negaunate jokio atsakomojo ryšio, tuomet negaiškite laiko – jai (ar jam) jūs nerūpite.

4. Ji (ar jis) jus išdavė. Jei santykiuose nebėra pasitikėjimo, santykiai žlugę. Gerai pagalvokite, ar tikrai sugebėsite jai (ar jam) atleisti už neištikimybę. Bet kuriuo atveju, ar nemanote, kad nusipelnėte geresnio žmogaus už tą, kuris negali jums būti ištikimas.

5. Jūs negalite nustoti galvoti apie savo buvusiąją (arba buvusįjį). Galbūt po pastarųjų santykių jūs per greitai užmezgėte naujus? O gal tiesiog niekaip negalite jos (jo) pamiršti, nes mylite. Nesvarbu, kaip yra, tiesiog jeigu negalite viso savo dėmesio skirti naujam partneriui, nesuteikite jam tuščių vilčių, verčiau padarykite pertrauką santykiuose.

6. Jūsų draugai neigiamai vertina jūsų santykius. Jei vienas vienišas draugas jums nuolat pasakoja, kaip jūsų partneris jums netinka, gali būti, kad jis taip elgiasi iš pavydo. Tačiau jei visi draugai skatina jus susimąstyti, tuomet galbūt kažkas tikrai yra negerai. Galbūt jūs pernelyg apakintas meilės ir todėl negalite matyti labai didelių jos (ar jo) trūkumų.

7. Jūs jaučiate, kad jūsų santykiai išsisėmė ir jūsų nebetenkina. Nepamirškite, kad svarbiausias jus jungiantis dalykas – tai jausmas. Tad jei jausmų nebeliko – tai yra pakankama priežastis nutraukti santykius.