7 būdai priversti ją jaustis ypatinga

Per šventes skubame sveikinti aplinkinius ir lankyti gimines. Deja, per skubėjimą ir šventinę sumaištį dažnai pamirštame patį artimiausią žmogų – savo antrąją pusę. Pateikiame keletą būdų, kaip galite priversti savo mylimą moterį pasijusti ypatinga. Padovanokite jai šią dovaną.

1. Padarykite jai viso kūno masažą. Jei koks nors veiksmas galėtų atstoti žodžius „aš tave myliu“, tai būtų viso kūno masažas. Pasirūpinkite kvepiančiomis žvakėmis, romantiška muzika ir pirmyn! Po tokio masažo jūsų mylimoji turėtų nebeabejoti jūsų jausmais.

2. Parodykite jai, kad ji yra didžiausias prioritetas jūsų gyvenime. Parodykite, kad jums svarbi jos nuomonė. Klauskite jos nuomonės svarbiausiais gyvenimo klausimais ir atsižvelkite į ją.

3. Skirkite jai bent vieną vakarą per savaitę. Net jei esate labai užsiėmęs, skirkite šiek tiek laiko savo antrajai pusei ir, pavyzdžiui, nusiveskite ją į teatrą. Praleistas laikas su ja – tai puikus būdas parodyti, kad jūs ją mylite.

4. Parodykite jai, kad esate dėkingas, kad ji pasirinko jus. Mes taip skubame, kad dažnai imame mylimą žmogų traktuoti kaip savaime suprantamą dalyką. Tačiau ji nusprendė būti su jumis laisva valia, ir jei jums tikrai su ja gera, parodykite, kad esate dėkingas už jos būvimą šalia. Pats paprasčiausias būdas tai padaryti – padėkokite jai, kad ji pasirinko būtent jus.

5. Paruoškite jai pusryčius į lovą. Juk ji rūpinasi jumis kiekvieną dieną, nejaugi sunku bent kartą gyvenime atsikelti šiek tiek anksčiau ir paruošti savo mylimajai pusryčius.

6. Viešumoje flirtuokite su savo mylimąja. Visai nesvarbu, kiek mėnesių, metų ar dešimtmečių esate kartu, jei viešumoje flirtuojate su ja, ji jausis ypatinga. Dažnai vyrai viešumoje labiau linkę bendrauti su kitomis moterimis ar vyrais teisindamiesi tuo, kad su savo antrąja puse ir taip dažnai bendrauja. Tačiau kas jei ne pats artimiausias žmogus nusipelnė būti jūsų dėmesio centre? Be to, šiek tiek romantikos jūsų santykiams tikrai nepakenks.

7. Suplanuokite ir padovanokite jai kelionę. Galbūt jums tiesiog reikia kur nors pabėgti kartu? Kelionės metu išjunkite savo mobilųjį telefoną ir visą savo dėmesį bei laiką skirkite tik jai.