Psichologo komentaras: permiegojo su 70 panelių – ar bus ištikimas?

Įsiplieskė abipusė simpatija tarp manęs (18 metų) ir vaikino (20 metų). Mes turime daug bendrų draugų, pažįstamų. Jis 4 metus draugavo su mano klasės drauge, kuri jį išdavė su jo pusbroliu. Po to laiko tas vaikinas pradėjo nebejausti saiko ir lakstyti nuolat su vis kitu būriu merginų. Dabar, kai artimiau susipažinom, pabendravom, jis prisipažino, kad pergulėjo su 70 merginų. Žinoma, jis man kartoja, kad tikrai būtų man ištikimas, nes į draugystę su moterimi žiūri tik rimtai. Klausimas būtų toks: ar galėčiau iš šio vaikino tikėtis rimtų santykių ir ištikimybės bei švelnaus sekso?

Psichologo atsakymas:

Klausi, ar galėtų su 70 merginų permiegojęs vaikinas būti ištikimas bei ar jis būtų švelnus mylėdamasis su Tavimi. Atsakant į antrąjį klausimą, tai, ko gero, labiau priklauso nuo jo būdo, o ne nuo suvedžiotų merginų skaičiaus. Lovoje žmonės dažniausiai nėra kardinaliai priešingi tam, kokie yra ir kasdieniame gyvenime. Taigi apie šio vaikino švelnumą ar grubumą greičiausiai gali neblogai nuspręsti stebėdama jo elgesį su Tavimi ir kitais žmonėmis, bei tai kaip, pavyzdžiui, jis Tave pabučiuoja ar apkabina.

Manau, kad stengiantis geriau suprasti šį vaikiną ir jo ketinimus vertinga būtų pasidomėti tomis suvedžiotomis merginomis. Ar tai buvo tik vienadieniai pasilinksminimai abipusiu sutarimu, o gal didžioji dalis tų merginų kaip ir Tu tikėjosi ilgos ir gražios draugystės bei buvo apkvailintos tokiais pačiais pažadais?

Kadangi rašai, kad turite daugybę bendrų draugų ir pažįstamų, todėl šiek tiek išsamiau pasidomėti šio vaikino elgesiu neturėtų būti sunku. Patarčiau atkreipti dėmesį ne tik į jo praeitį, bet ir taip, kaip jis elgiasi dabar. Ar jo elgesys pasikeitė, o galbūt ir šiandien jis linksminasi vis su kitomis panelėmis? Pasidomėjus gali paaiškėti visai įdomių ir naudingų dalykų, kurie gali padėti Tau apsispręsti.

Be kita ko, manau, šioje situacijoje, ko gero, ne ką mažiau svarbus yra Tavo pačios požiūris į žmogų, kuris teigia, jog miegojo su daugiau nei pusšimčiu merginų. Jei jauti, kad tai Tau nepriimtina ir negalėsi tokiu žmogumi pasitikėti, patarčiau gerai susimąstyti, ar verta žengti toliau. Nuolatinis nerimas, nepasitikėjimas ir įtarinėjimai gyvenimą gali paversti kančia, kurioje net ir tikrų tikriausia ištikimybė gali mažai bepadėti, nes santykiai jau iš anksto bus apnuodyti nepasitikėjimu ir praeities atgarsiais.

Taigi apibendrinant, manau, kad gali būti vertinga išsamiau pasidomėti šio vaikino elgesiu praeityje bei dabar ir kartu geriau įsiklausyti į savo jausmus, kurie kyla žinant jo praeitį.

Sėkmės,

Eglė

Visi čia publikuojami atsakymai yra tik informacinio ir šviečiamojo pobūdžio ir neatstoja psichologinio įvertinimo ar konsultavimo.