Svarbu ne ūgis, o smūgis?

Nemažai žemų vyrų kompleksuoja dėl ūgio. Ir visai be reikalo – išmokite trūkumus paversti privalumais ir visos moterys, kurių geidžiate, bus jūsų! Tiesa, kad moterims labiau patinka aukštesni vyrai, tačiau tai nereiškia, kad žemi vyrai pasmerkti likti vieniši.

Ūgis gali sužlugdyti vyro pasitikėjimą. Vyrai dažniausiai daro didelę klaidą nerodydami dėmesio patinkančiai, bet už jį aukštesnei moteriai. Nors šimtai moterų yra laimingos, susitikinėdamos su nuostabiais vyrais (nepaisant jų ūgio), vyrai dažnai taip ir nedrįsta pakviesti moters kavos, jei ji yra nors šiek tiek aukštesnė.

Žinoma, gali pasitaikyti situacijų, kai moteris jums atvirai pasakys: „Tu man per žemas“. Vyrams reikia išmokti nekreipti dėmesio į tokias moteris – juk jos pačios kaltos, kad dėl fiziologinių smulkmenų prarado galbūt nuostabų partnerį. Tačiau juk ne visos moterys vos susitikusios matuoja vyrų ūgį. Daugelis jų apie jūsų ūgį nė nepagalvoja (sunku patikėti?)

Jei esate susikūręs anketą internetinėje pažinčių svetainėje, nemeluokite apie savo ūgį. Jei pasakysite, kad esate dešimt centimetrų aukštesnis, o kai susitiksite mergina pamatys, kad ne, pasirodysite kaip paprasčiausias melagis. Jei jums patinkanti moteris nenurodė savo ūgio anketoje, atkreipkite dėmesį į jos batus. Jei ji dėvi batus su kulniukais, greičiausiai yra žemesnė, o jei batus be kulniukų – ji aukšta.

Kiekvienas vyras turėtų žinoti, kad moterys yra skirtingos ir kiekviena turi savo reikalavimus vyrams. Tačiau ne reta jų sužino, ko ieško, tik tada, kai randa. Yra tokių moterų, kurios nurodo, kokio ūgio turi būti vyras, tačiau, kad ir kaip būtų paradoksalu, jos pačios kartais rašo žemesniems už save, bet, jų nuomone, patraukliems vyrams.

Svarbiausia pamoka, kurią turėtų išmokti vyrai – ne ūgis, o pasitikėjimas savimi yra geriausias afrodiziakas. Bendraudami būkite atviri ir nuoširdūs, negalvokite, kad kas nors blogai, jei jūs žemesnis. Jei pasitikite savimi ir turite gerą humoro jausmą, patikėkite, joms tikrai nerūpės jūsų ūgis. Juk aukštiems vyrams, kurie nepasitiki savimi, taip pat būna sunku rasti moterį.