Noriu eiti į pasimatymą!

Neatsimenate, kada paskutinį kartą buvote pasimatyme, tačiau degate noru vėl pajusti tą širdį kutenantį jausmą, kai penkis kartus persirengi prieš vakarienę su naujuoju savo draugu, nes niekaip negali apsispręsti, kuri suknelė labiau tinka… Arba kai suki galvą, kokių gėlių – raudonų ar geltonų rožių – nupirkti savo šio vakaro damai.

Tačiau ar jūs tikrai pasiruošę naujiems santykiams? Nė vienas žmogus nenori būti vienišas. Tuomet kodėl tiek daug žmonių vis dar vieniši? Tiesa ta, kad kartais moterys ir vyrai svajoja apie pasimatymą, tačiau iš tiesų ne tik nieko nedaro, kad jis įvyktų, bet ir niekada neitų, jei pasitaikytų proga. Tad susimąstykite, ar ir jūs nesate iš tų, kurie tik apgaudinėja save sakydami, kad pasiilgo santykių.

Gerai pagalvokite, ar esate pasiruošusi naujiems santykiams? Pagalvokite, ar jūs gerai žinote, ko norite? Koks jis ar ji turėtų būti, kaip atrodyti, kaip elgtis?

Taip pat jei norite pradėti naujus santykius, turite gerai save pažinti ir būti tam pasiruošusi ne tik emocionaliai, bet ir vizualiai. Nueikite į kirpyklą, pasidarykite naują šukuoseną, kosmetologijos kabinete pasidarykite veido valymą, nusipirkite naują kostiumą. O jei esate išsiskyrę, turite išgyventi skyrybų etapą iki galo ir tik tada nerti į naujus santykius.

Pagalvokite, ar norite bendrauti su naujais žmonėmis? Kai nuspręsite, kad esate pasirengę įsileisti naują jausmą į savo širdį, kiti žmonės tai pastebės ir jūs nė nepastebėsite, kaip susirasite naujų draugų ar net antrąją pusę. Jūsų kūno kalba turi sakyti „ei, aš čia, pažiūrėkite į mane“. Jei kas nors parodo jums dėmesį, atsakykite tuo pačiu. Jei niekaip nesureaguosite į jums rodomą dėmesį (nenusišypsosite ar nelinktelsite galva), jis ar ji pamanys, kad jums nepatinka ir daugiau nemėgins jūsų sužavėti. Net jei jums dėmesį rodo vyras ar moteris, kuriam jaučiate tik draugiškus jausmus, neatstumkite jo ar jos, juk galite įsigyti gerą draugą ar draugę.

Nepamirškite, kad kalbate su priešinga lytimi. Vyrai ir moterys bendrauja skirtingai ir negalite to pamiršti, kai bendraujate su priešinga lytimi. Jei bendraujate su simpatišku vyriškiu, nesielkite taip, tarsi kalbėtumėtės su savo geriausia drauge, išlikite šiek tiek paslaptinga ir gundanti. Jei bendraujate su dailia moterimi, nepamirškite, kad moterims patinka, kai vyrai jomis domisi, klausinėja apie jų gyvenimą, žavisi jomis. Jei jai pasirodys, kad jums neįdomu, ką ji sako, tuomet ji ieškos kito partnerio.

Ar tikrai norite eiti į pasimatymą? Jūs galite sakyti, kad taip. Tačiau pagalvokite, ką darote dėl to, kad vėl vaikščiotumėte į pasimatymus? Ar einate su draugais į barus ar diskotekas? Ar vaikštote į vakarėlius? Ar susikūrėte savo anketą pažinčių portale? Yra daugybė būdų, kaip rasti savo žmogų, tad išnaudokite juos.

Jei pradedate su kuo nors susitikinėti, būkite atviras ir nuoširdus, ir nė nepastebėsite, kaip penktadienio vakaro filmas virsta šeštadienio pusryčiais dviese.