Ką dažniausiai vyrai meluoja, norėdami patikti moterims?

Visi vyrai mėgsta kiek sutirštinti spalvas, norėdami atrodyti patraukliau moterų akyse. Ką dažniausiai meluoja vyrai?

Apie savo galimybes

Vyrai dažnai pasakoja, kad gali padaryti įtaką kai kuriems žmonėms ir kad jie gali išspręsti iš esmės bet kurią problemą. Ir tik tada, kai ateina laikas veikti, paaiškėja, kad ne viskas taip paprasta. Vyrai pradeda atsikalbinėti ir išsisukinėti, tačiau vis tiek niekada neprisipažins, kad negali padėti išspręsti tavo problemos.

Apie savo nesėkmes

Jei vyras nepasiekė aukštumų karjeroje, jis niekada nepasakys, kad savo laiku praleido galimybę, kad nedėjo pastangų ir bijojo rizikuoti. Jis mėgins įtikinti tave, kad sąmoningai nesimokė universitete arba kad jam šimtą kartų siūlė aukštesnes pareigas. Tačiau jam to nereikėjo, nes jį ir šiaip viskas tenkina. Jis mėgins tave įtikinti, kad jei jis būtų norėjęs, būtų turėjęs ir namą, ir vilą saloje, tačiau jo gyvenime dominuoja kitos vertybės.

Apie meilę

Dažnai vyrai meluoja dėl savo tikrų jausmų. Vieni linkę juos slėpti, kad moteris nežinotų, jog jie neįsivaizduoja be jos gyvenimo, kiti – priešingai: prisiekinėja meilėje, norėdami pririšti moterį prie savęs.

Apie tai, kad be jo neapseina draugų kompanija

Tačiau vyras niekada neprisipažins, kad mokykloje jis buvo stumdomas, kad universitete merginos nėjo su juo į pasimatymus, kad jo draugai nuolat pokštauja dėl jo eisenos. Juk moters akyse jis nori būti geriausias.

Apie išsiskyrimą su moterimis priežastis

Jis tau niekados nepasakys: „Mes su ja išsiskyrėme todėl, kad aš daug laiko skyriau draugams, buvau neištikimas jai ir visados palikdavau ją sunkią gyvenimo valandą“. Geriausiu atveju jis pasakys, kad jų buvo skirtingas požiūris į gyvenimą, blogiausiu – kad ji – egoistė ir išvardins kitus jos trūkumus bei apkaltins ją dėl visų bėdų.