Idėjos žiemos pasimatymams

Jau greit į mūsų namus ir širdis pasibels pirmasis žiemos mėnuo. Su nerimu jo laukiame. Koks jis bus? Darganotas? O gal snieguotas ir baltas? Ką veikti žiemą, kad neužkluptų rutina įsimylėjusių porelių?

Pats laikas pradėti ruoštis žiemą įvyksiantiems pasimatymams. Eli.lt veja rutiną šalin ir visus įsimylėjelius kviečia praleisti šią žiemą taip, kaip dar niekada to nedarėte!

Klasikinis pasimatymas

Su vyru seniai buvote dviese? Pasiilgote romantiškų vakarų? Pats metas suorganizuoti vieną tokį atokioje vietoje, kur neklykaus vaikai, nebus triukšmo ir riksmo. Susiraskite ramią vietą, pakurkite židinį, įjunkite tylią ramią muziką ir prie karšto vyno taurės pasimėgaukite vienas kito akių šviesa ir buvimo šalia. Niekas kitas taip nesušildo šaltą žiemos vakarą, kaip aistringi bučiniai ir glamonės.

Aktyvus pasimatymas

Gyvenate dviese ir kartu pavakarieniauti žvakių šviesoje jums prilygsta kasdienybei? Pats metas čiupti slides ir… čiuožti! O jei ne su slidėmis, tai bent jau su pačiūžomis arba… rogutėmis! O kodėl gi ne? Aktyvus laisvalaikio praleidimas ne tik suartins, bet ir pakels nuotaiką. Juk nėra nieko smagiau už greitą nusileidimą nuo kalno, išvirtimą iš rogių, sniego angelų darymą ir karštą kavą iš termoso. Pirmyn!

Intelektualusis pasimatymas

Ar girdėjote apie naują parodą mieste? O apie naują ekspoziciją muziejuje? Kodėl gi neaplankius jos drauge vieną popietę? Jaukus pasivaikščiojimas po galeriją, eksponatų peržiūra, komentarai, minčių pasidalijimai… O kiek daug bendrų kalbų ir minčių! Po apsilankymo galerijoje galite užsukti ir į vyninę. O kodėl gi ne?

Nuodėmingasis pasimatymas

Mėsainiai, skrudintos bulvytės, šokoladinis pyragas, milžiniško dydžio pica! Nors mes pasisakome už sveiką gyvenimo būdą, nėra nieko smagiau už galimybę pasimėgauti kai kuo nuodėmingu, tuo, ko neleidžiate sau kiekvieną dieną. Pasidarykite sau šventę! Po tokio vaikiškai skanaus ir nuodėmingo savaitgalio pats metas stoti ant slidžių!

Nestandartinis pasimatymas

Tokiam pasimatymų tipui priskiriami pasiplaukiojimai baseine, salsos šokių pamokos ar naujos knygos pristatymas. Tai vietos, kuriose nebūsite visą laiką vieni, tačiau galėsite vienas kitą labiau pažinti, pabendrauti platesnėmis temomis, nei šeima, vaikai ir neiškepę kotletai.

Mielosios ir mielieji, tikimės, kad šios idėjos jus įkvėps jaukioms žiemos popietėms! Praleiskite jas drauge, mėgaukitės vienas kitu ir puriu baltu sniegu, kuris jau greitai nuklos žemę.