5 patarimai, kaip suvilioti vyrą

Ne visos gražios moterys sulaukia vyrų dėmesio. Kaip manote, kodėl? Pateikiame penkis paprastus, bet labai naudingus patarimus kaip suvilioti vyrą.

1. Pirmas ir pats svarbiausias dalykas, kurį turite žinoti – vyrai nemoka skaityti jūsų minčių. Todėl jei jūs norėtumėte, kad jis pakviestų jus ne į restoraną, o, tarkim, į kiną, turite jam taip ir pasakyti. Be to, nepamirškite, kad jūs irgi nežinote, ką galvoja kiti, todėl negalite būti tikra, ką jis mąsto. Daugelis moterų galvoja, kad visi vyrai vienodi, jiems reikia „tik vieno“ ir panašiai, tačiau jei norite žinoti, ką jis iš tiesų galvoja, tai jo ir paklauskite.

2. Jei jis jums patinka, šypsokitės jam, kad jis žinotų apie jūsų simpatiją. Flirtuokite, tegul jūsų žvilgsnis sako jam „tu man patinki, pakviesk mane į pasimatymą“. Gundančiai pažiūrėkite į jį, tada žemyn, tada vėl į jį.

3. Pakvieskite jį į pasimatymą. Nebijokite pati rodyti iniciatyvos ir pakvieskite jį į kitą pasimatymą. Juk dabar nebe tie laikai, kai iniciatyvą turi rodyti tik vyras. Patikėkite, kai kurie vyrai to laukia iš jūsų. Jei vyras nesulaukia atsako iš moters, jis gali pagalvoti, kad neturi šansų ir ieškoti kito „laimikio“.

4. Nepersistenkite, kai puošiatės. Dažnai taip jaudinamės prieš eidamos į pasimatymą, kad persistengiame, kai puošiamės. Prisiminkite, kad vyrams patinka natūralumas, todėl nesidažykite ir nesikvėpinkite per daug. Jei persistengsite su kosmetika, atrodysite kaip klounas, o vyrams labiausia patinkantis kvapas – natūralus moters kūno kvapas. Savaime suprantama, nereikia pamiršti palįsti po dušu.

5. Nepamirškite, kad vyrai pirmiausia myli akimis. Taip pat tiesa, kad moterys neturi ką apsirengti. Vis dėlto pasistenkite pasirinkti tokią aprangą, kuri nebūtų nei per daug vulgari, nei per daug „bobutės“ stiliaus. Vyresnėms moterims labiau tinka klasikinio stiliaus apranga. Jei atrodysite graži pati sau, jausitės patraukli ir pasitikėsite savimi, o tai jums tik padės užmegzti naują pažintį.