Kaip jį suvilioti per kelias sekundes?

Ar kada buvote patekusios į situaciją, kai kavinėje ar gatvėje pastebėjote simpatišką vyriškį ir jūsų žvilgsniai akimirkai susitiko? Ar niekada nepagalvojote, apie ką jis galvoja tas kelias sekundes, per kurias greičiausiai ir nusprendžia, ar prieiti prie jūsų ir pakviesti kavos, ar nueiti lyg niekur nieko.

Per tas kelias sekundes, kai jūs žiūrite vienas į kitą, galite jį sužavėti… Arba ne. Jei žinosite, kur krypsta jo žvilgsnis tą akimirką, neabejotinai atkreipsite jo dėmesį.

Jis tikrai pastebės:

1. Jūsų akis. Jis siekia išlaikyti akių kontaktą, todėl neabejotinai pastebi jūsų akis, todėl moters akys turi būti išryškintos. Šiek tiek makiažo tikrai nepakeknks. Taip pat jis pastebės, kokio storio jūsų antakiai ir kaip jie pabrėžia jūsų veido bruožus.

2. Plaukus. Daugelis vyrų pagalvos apie tai, kiek laiko skiriate savo šukuosenai ir pagal ją mėgins nuspėti, kokia esate moteris. Labai pedantiška ar šiek tiek netvarkinga, rami ar pašėlusi – visa tai gali išduoti jūsų šukuosena. Bet kuriuo atveju, kuo plaukai storesni, tuo geriau.

3. Kiek jūs uždirbate. Nesvarbu, kur susitiko jūsų žvilgsniai, jis būtinai įvertins, kiek kainuoja jūsų rūbai ir bent apytiksliai mėgins atspėti, kiek uždirbate.

4. Krūtinę. Nepriklausomai nuo to, ar jis vėjavaikis, ar rimtų pažinčių ieškantis vyras, jis įvertins jūsų krūtinę dar prieš tai, kai jus užkalbins. Žinoma, moterys žino įvairiausių gudrybių, kad krūtinė atrodytų seksualiau.

5. Šypseną. Jūsų šypsena vienas iš tų dalykų, iš kurių vyras sprendžia, ar jis turi šansų su jumis nueiti į pasimatymą. Žinoma, jūsų šypsena turi būti nuoširdi, nes dirbtinę šypseną vyrukas iškart atpažins. Kad  šypsena būtų gundanti, rūpinkitės burno higiena. Beje, besišypsančios moterys vyrams atrodo kur kas prieinamesnės, todėl daugiau šansų, kad jis prieis, jei šypsositės.

6. Odą. Išsausėjusi, spoguota oda rodo, kad pakankamai nesirūpinate savimi. Be to, iš odos būklės galima spręsti apie bendrą moters sveikatą.

7. Elgesį. Jūsų laikysena, judesiai gali išduoti, ar pasitikite savimi.

8. Lūpas. Jis tikrai pastebės, jei jos sausos ir suskilinėjusios – juk tokių nesinori bučiuoti. Nereikia persistengti, tačiau lūpų blizgesys kartais gali padaryti stebuklus.