Kas erzina vyrus?

Kad ir kokie idealūs būtų santykiai poroje, bendraujant visada atsiranda skirtumų, kurie tampa smulkmenomis, erzinančiomis ir vieną ir kitą pusę. Tai natūralu, nes, visgi, visi mes skirtingi. Dažnai būna, kad vyrai ir moterys šių, juos erzinančių, dalykų neišsako vien todėl, kad nenori įžeisti partnerio. Tad aš nusprendžiau pasidalinti mintimis, kas mane erzina bendraujant su moterimis.

Pirmiausia, tai mane erzina tylėjimas. Labai piktina, kai pokalbį, besirutuliojantį gana natūraliai, pertraukia tylos pauzės ir – nė iš vietos. Ir vienaip, ir kitaip kalbini, o gauni tik taip ar ne. Nebežinai, ką ir galvoti. Peršasi išvada, kad gresia nemaloni naujiena apie skyrybas ar dar ką panašaus. Bet patirtis rodo, kad tokiu būdu tik norima parodyti nepasitenkinimą, neva – susiprask, kad KAŽKAS negerai. Merginos, tikrai neverta apsigauti ir galvoti, kad vyrai moka skaityti Jūsų mintis… Sakykit, KAS negerai! Nes kai tylit, mes įsivaizduojame blogiausia…

Sms‘ų jūra. Bent jau mane tai tikrai erzina, kai gaunu žinutę, kurioje nėra tiesioginio klausimo, bet visgi tikimasi atsakymo. Jeigu neatrašai, tai jau esi „blogietis“ ir gauni priekaištų, kad neskiri jai dėmesio. Bet KĄ rašyti?

Dar vienas stipriai iš pusiausvyros vedantis dalykas, mėginimas pokalbį ištempti iki begalybės, nors ir nebėra apie ką šnekėti. O labiausiai tam „pasitarnauja“ nemokami pokalbių planai. Pastebėjau, kad geriau mokėti už telefono sąskaitą, nei po to kankintis valandų valandas šnekant apie orą ir klausimą „ką veiki“ gauti kas pusvalandį – tai iš esmės kalbėjimas apie nieką.

Kai kurios moterys trokšta saugumo jausmo, todėl visada nori moralinio palaikymo ir į savo vyrą atsisuka kaip į ramstį. Taip, su tuo aš sutinku. Bet kai vyras moteriai tampa iškrovos objektu, ir ji be paliovos skundžiasi ir dejuoja, kaip jai nepasisekė ir koks pasaulis negailestingas… Atleiskite, bet tai tampa dar vienu vyrus erzinančiu dalyku.

Galiausiai viską galima suvesti į tai, kad didžiausias vyrus erzinantis dalykas – tai, kad moterys nežino ko nori.

Tai tik keli iš daugelio dalykų, kurie nutylėti guli vyrų mintyse. Ir tik spėju, kad daug daugiau jų turi moterys.