Taisyklės JAM ir JAI

Straipsnis skirtas visoms jaunoms poroms. Visiems mylintiems, įsimylėjusiems, skrajojančiais padebesiais bei tiems, kurių pilve skraidžioja drugeliai. Ir visa tai vadinama pačiu gražiausiu lietuvišku žodžiu – meilė.

Kai jaunos poros pradeda draugauti… Ne, reikėtų pradėti ne taip. Gal geriau bus: kai du skirtingi žmogučiai iš skirtingų pasaulių nusprendžia susijungti į vieną, įvyksta kažkas stebuklingo. Pirmas apsikabinimas, pirmas bučinys, pirmas išgertas puodelis kavos byloja, jog du žmonės nusprendė būti laimingi kartu. Arba bent jau mėgins tokiais tapti. Tačiau užsimezgus draugystei, nei vienai minutei, nei vienai akimirkai negalima užmigti. Santykiai, santykių žydėjimas ir gražiausias laikas, praleistas drauge, yra kuriamas. Kiekvieną dieną Jūs privalote puoselėti savo santykius.

Jums tikrai nereikės vaikino labui kilnoti plytų. Ir griovio kasti nereikės, idant patiktumėte savo išrinktajam. Jums ir Jūsų antarajai puselei tereikia stengtis vienam dėl kito. Pamėginkime apžvelgti esminius dalykus, ką turite padaryti vienas dėl kito kiekvieną dieną. Nepamirškite, jog visa tai yra smulkmenos, tačiau, kaip žinia, iš smulkmenų ir susikuria visa tai, kas gyvenime yra svarbiausia.

Šios taisyklės yra taikomos tiek Jam, tiek Jai. Atsiminkite, jog tik kurdami santykius DVIESE, Jūs sukursite harmoniją ir ramų meilės uostą, iš kurio nesinorės pabėgti.

  1. Kiekvieną rytą švelniai pasisveikinkite su savo partneriu. Visai nesvarbu ar nubundate vienoje lovoje, ar Jus skiria milžiniškas atstumas (šiais laikais pasisveikinti galite ir trumpąja žinute).
  2. Kiekvieną dieną būtinai ištarkite MYLIU savo partneriui. Tai privalo būti nuoširdu.
  3. Kiekvieno susitiko metu šypsokitės savo partneriui.
  4. Nepamirškite ir komplimentų: kiekvienam stipriosios lyties atstovui malonu girdėti, kai jo išrinktoji pagiria jo plačius pečius, ilgas blakstienas ar vešlius plaukus. Na, o apie komplimentų poveikį merginoms, tikriausiai, ir sakyti nereikia, ne veltui sakoma, jog moterys myli ausimis.
  5. Leiskite mylimajam išsikalbėti. Jūs pleputė? Viskas puiku, išsipasakokite, tačiau jokiais būdais nenutraukite savo partnerio pasakojimo. Juk Jūs esate ne tik mylimoji, bet ir draugė.
  6. Pagirkite jo iškalbą. Komplimentai apie jo kūną yra tik paviršius. Mylimasis privalo žinoti, jog Jūs žavitės ir jo vidumi bei mokėjimu bendrauti.
  7. Raskite bendros veiklos. Abu mėgstame trilerius? Peržiūrėkite tokio tipo filmus. Mėgstate plaukioti? Nusipirkite abonementą į baseiną. Jums abiems patinka šokti? Puiku. Vakarus leiskite šokių treniruotėse. Bendra veikla sujungs Jus ir atskleis dar nepažintas puses.
  8. Keliaukite drauge. Ne veltui sakoma, jog kelionių metu geriausiai atsiskleidžia žmogaus tikrasis AŠ.
  9. Siurprizai. Artėja draugystės metinės? O gal šiaip eilinis penktadienis? Praskaidrinkite paprastą dieną ir paverskite ją neeiline, padovanodama savo partneriui mielą niekutį, bilietą į kiną ar ledo areną.
  10. Kiekvieną vakarą palinkėkite savo mylimajam saldžių sapnų.

Nepamirškite, jog šios taisyklės galioja ABIEMS partneriams.

Gerda Zemenskaitė