Akiniuočiai – geidžiamiausi vyrai!

Britų sociologai atliko tyrimus, ketindami išsiaiškinti, kokio tipo vyrai moterims atrodo patraukliausi.

Ne paslaptis, kad dauguma jaunų žmonių gėdijasi nešioti akinius ir stengiasi verčiau juos pakeisti kontaktiniais lęšiais. Paaiškėjo, kad jie tą daro visai be reikalo, nes moterys laiko vyrus, kurie nešioja akinius, geriausiais meilužiais.

Tokią išvadą padarė britų mokslininkai pagal savo tyrimų rezultatus. Jie rodė merginoms vyrų fotografijas. Kai kurie nufotografuoti vyrai buvo su akiniais. Dailiosios lyties atstovių buvo paprašyta įvertinti vyrus pagal tokius kriterijus: seksualumą, patrauklumą, intelektualumą ir profesionalumą.

Kad ir kaip keista, bet vyrai su akiniais pasirodė pirmaujantys pagal visus kriterijus. Daugiau kaip 60 proc. moterų akiniuočius pavadino seksualiausiais ir patraukliausiais.

Atlikdami tyrimus britų mokslininkai pasinaudojo viena gudrybe: dviejose fotografijose buvo tas pats vyras su akiniais ir be jų. 75 proc. moterų prisipažino, kad vaikinas su akiniais joms atrodė kur kas simpatiškesnis ir erotiškesnis.

Akiniai iš tikrųjų gali tapti puikiu aksesuaru. Svarbiausia, kad jie būtų tinkamai parinkti. Nėra jokios prasmės gėdytis dėl regėjimo nusilpimo.