9 ženklai, kad laikas susirasti mylimąjį

Neatsimenate, kada paskutinį kartą buvote pasimatyme? Norėtumėte susirasti antrąją pusę, tačiau taip pripratote gyventi viena, kad bet kokie pokyčiai asmeniniame gyvenime mažų mažiausiai gąsdina? O galbūt dabar pats laikas kažką pakeisti?

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 9 ženklus, kad atėjo laikas iškeisti vienišus vakarus į romantiškus pasimatymus ir harmoningus ilgalaikius santykius.

Mintyse kalbatės su maistu. „Sveiki, pyragaičiai, tuoj aš jus suvalgysiu“ – ar jums nėra buvę, kad mintyse skambėtų panašūs sakiniai? Dar blogiau, jei kalbėjimas mintyse pereina į murmėjimą ir net darbe garsiai ištariate kažką panašaus. Nesistebėkite, jei bendradarbiai po tokių pasikalbėjimų ims į jus keistai žvairuoti. Bet kuriuo atveju, jei pagaunate save kalbantis su maistu, žinokite, kad jums jau laikas susirasti antrąją pusę. Juk su mylimuoju kalbėtis daug maloniau!

Pastebite, kad darotės per daug priekabi. Visi mes gyvename pagal tam tikras nerašytas taisykles. Pavyzdžiui, tik jūs žinote, kad jūsų namuose popieriai turi būti išmesti į atskirą šiukšlių dėžę, o šlapi skėčiai turi būti paliekami prie durų, kol išdžius. Na, o kai sulaukiate svečiu ir jie, neduok Dieve, pažeidžia nors vieną jūsų taisyklę, nejuokais susierzinate.

Jei taip ir yra, jums reikėtų išmokti sugyventi su kitais. Naujo žmogaus atsiradimas jūsų gyvenime gali padėti bent jau pradėti mokytis sugyventi su kitais ir nekreipti tiek daug dėmesio į smulkmenas. Galiausiai nauji jausmai suteiks daug gerų emocijų ir nebesuksite sau galvos dėl ne vietoje padėtų daiktų ir kitų nereikšmingų dalykų.

Kad jums reikia draugo, išduoda „Google“ paieška jūsų asmeniniame kompiuteryje. Jūsų kompiuterio interneto paieškos laukelyje suvedus žodžius „kaip rasti“, iššoka tokie tolimesni variantai: „kaip rasti meilę“, „kaip rasti antrąją pusę“, „kaip rasti princą ant balto žirgo“, ir panašiai. Jei taip ir yra, metas pažiūrėti tiesai į akis. Kompiuteris neklysta – tokias užklausas dažniausiai suvedate į paieškos laukelį, o tai reiškia, kad jaučiatės labai vieniša. Žinokite, kad yra daugybė būdu, kaip susirasti antrąją pusę. Svarbiausia negaišti laiko veltui.

Jūsų knygų lentynoje nebetelpa sekso žaisliukai, skirti vienišiams. Ar patikrinę jūsų banko sąskaitos išrašą pastebėjote, kad kiekvieną mėnesį tiesiog gėdingą pinigų sumą išleidžiate suaugusiems skirtose parduotuvėse? Nepaisant to, savo seksualinį gyvenimą galite pavadinti nebent patenkinamu, o aplinkiniai jums vis dažniau sako, kad nuolat niurzgate? Jei taip, nė neabejokite, kad atėjo laikas susirasti tikrą gyvenimo draugą.

Jūs puošiatės dėl padavėjo. Bare, kuriame dažnai lankotės su draugėmis, vienas padavėjas jums maloniai nusišypsojo. Žinoma, jums nė nekilo mintis, kad toks tiesiog jo darbas, o arbatpinigiai praverčia perkant gėles savo merginai. Nuo to laiko į tą barą niekada neinate be makiažo ar proginės šukuosenos. Bėda ta, kad aplinkinių potencialių partnerių nė nepastebite. Patikėkite, jei jis jau nepaprašė jūsų telefono numerio, neverta nieko tikėtis. Apsidairykite aplinkui – juk tiek daug vienišų vyrų!

Johnny‘is Deppas yra vienintelis vyras, kurio jūs laukiate. Taip, penktadienio vakarą praleisti prie televizoriaus žiūrint kokią nors gerą filmą gal ir yra nebloga mintis vienišei. Tačiau labai bloga mintis yra taip praleisti visus penktadienio vakarus jau kelerius metus iš eilės! Gražuolis kino aktorius tikrai neturėtų būti vienintelis vyras jūsų gyvenime, kurio laukiate!

Nepamenate, kada paskutinį kartą karštai bučiavotės. Aistringi bučiniai? Ir kada tai buvo? Jei praėjo ne vieneri metai, kai jus prie širdies glaudė mylimas vyras, pripažinkite, kad praėjo pakankamai laiko, kai galėjo išsigydyti širdies žaizdas, ir jau pats laikas susirasti antrąją pusę. Juk gyvenimas tampa kur kas prasmingesnis, kai šalia yra artimas žmogus…

Paskutinis jums nutikęs romantiškiausias dalykas yra neblaivių jaunuolių prie parduotuvės šūkčiojimas: „Ei, gražuole, kur varai?“ Kiekvienai moteriai patinka sulaukti dėmesio iš priešingos lyties atstovų. Na, o jei giliai širdyje džiaugiatės net ir nepažįstamų neblaivių vyrų „komplimentais“, patikėkite, jums labai trūksta priešingos lyties atstovų dėmesio. Geriausias būdas išspręsti šią situaciją yra susirasti mylimąjį, kuris apipiltų jus dėmesiu ir rūpesčiu, kokio iš tiesų nusipelnėte.

Jūsų mama vis dažniau užsimena, kad jums pripirš savo draugės sūnų, ir jus tai jau pradeda erzinti. Na, tokios jau tos mamos… Kuo jums daugiau metų, tuo dažniau jus pradeda kankinti klausimais, kada ruošiatės tekėti. Jei panašūs aplinkinių klausimai jums įgriso iki gyvo kaulo, greičiausiai jau seniai neturite draugo ir jau pats laikas nueiti į pasimatymą. O ką gali žinoti, kada ir kur sutiksite savo gyvenimo draugą…

Comments are closed.