Moterų mitai apie vyrus!

Žmonių gyvenimas apsuptas daugybės mitų. O jau tie moterų mitai apie vyrus… Suprantate, ne tai, kad mes jai imtume ir aklai tikėtume. Be abejo, mes to nedarome. Tiesiog mitai, kaip tam tikri pasaulio suvokimo trafaretai, tiek stipriai įsišaknija mūsų sąmonėje, kad mes patys pradedame juos suvokti, kaip natūralų dalyką, lyg taip ir turėtų būti.

Deja mitai neteikia absoliučiai jokios naudos. Žinot, jie labiau kenkia, kadangi jie skatina žmogų elgtis kitaip, neteisingai. Apačioje pateikiau sąrašą, kuriame nurodžiau, mano manymu, pačius populiariausius moterų mitus apie vyrus. Šie mitai, deja, apsunkina ir be jų nelengvą dailiosios lyties gyvenimą. Dėl to, vyrai, padėkime mūsų mieloms damoms atsikratyti panašaus mitologinio šlamšto.

Mitas apie tai, kad vyrams patinka manikiūras ir pedikiūras

Dauguma mano pažįstamų (ir aš pats) patiria genetišką siaubą, kai pamato ilgų ilgiausius ir “kraujuotai” raudonus nagus. Tokie nagai yra tiek pat erotiški, kaip ir urologo šepetėlis… Juk baisu, kad Jūs, moterys, tokiai įrankiais ką nors pažeisite. Ir apskritai, jeigu sąžiningai – dauguma vyrų iš mano rato (o pažįstų nemažai) labiau pripažįsta paprastus, žmogiškus nagus – kuo natūraliau, tuo geriau. Kam moterys nusprendė dažyti būtent juos? Kodėl jos, pavyzdžiui, nesidažo alkūnių? Mažų mažiausiai būtų juokingiau.

Mitas apie didelės krūtinės magnetizmą

Mačiau, dalyvavau, nagrinėjau. Išties labai traukia – nieko nepadarysi. Absoliučiai pagrįstinas mitas, bet ar tai blogai? Na, neverta užmiršti, kad moters grožio pagrindas, be abejo, slypi harmonijoje. Svarbiausia – sėkmingas viso ko derinys. Jeigu yra pa*#i, bet nėra, pavyzdžiui, tokios sudedamosios, kaip protas arba gebėjimas bendrauti, tuomet nėra ko tikėtis ilgo ir darnaus bendravimo…

Mitas apie laisvės siekimą iki gyvos galvos

Daugumą mūsų ištinka toks momentas, kuomet labai norisi sukurti šeimą. Kalbu sąžiningai! Norisi surasti savo antrąją pusę, pagimdyti “nugargraužių”, įsigyti namelį kalnuose ir auginti imbierą klausantis upelio čiurlenimo ir vaikų riksmų… (jau snargliuojuosi ar dar ne?). Kažką šis košmaras užklumpa anksčiau, kažką vėliau, bet tai yra faktas – išimtys tik patvirtina taisyklę. Na, jei būtų kitaip, ar mes, vyrai, mainytume laisvę į karštos sriubos lėkštę?

Mitas apie tai, kad visi vyrai svajoja apie seksą su savo merginos geriausia drauge

Tikrai ne visi. Nors… Daug kas priklauso nuo pačios draugės. Mano moteris, pavyzdžiui, draugauja su didžiule ūsuota tetule – pirma pažintis nukirto man bet kokias fantazijas ir erotiniai troškimai, it ledynmetis, liko kažkur toli praeityje. Nors…. Jeigu ji nusiskustu ir sulieknėtų… Bet ne…

Mitas apie tai, kad vyrai bijo moterų higieninių įklotų

Meluojat jūs – ko jų bijoti? Vat jeigu atidarius jie išskirtų H2SO4 (sieros rūgštį) arba grotų Mendelsono maršą… Be to, jais sode galima automobilį plauti. Įklotai daro pasaulį švaresnį – šito nereikia bijoti.

Mitas apie tai, kad kelias į vyro širdį driekiasi per jo skrandį

Na jau, ne tokie mes primityvūs. Tam, kad pasiektumėt reikiamą efektą, reikalinga daugiašalė stimuliacija – maistinė, erotinė ir psichologinė. Vyras turi būti sotus, seksualiai patenkintas ir patenkintas savimi. Būtent toks turi būti nuoseklumas. Priešingu atveju mes labai nesudėtingai galime suėsti visą moters ir uošvienės metinį biudžetą vien tam, kad paįvairintume savo koldūniškai makaronišką dietą. Žodžiu, reikia tik šiek tiek pakoreguoti formulę: maistas + seksas + pagarba (proto ne#*isimas ir panašiai).

Mitas apie tai, kad džentelmenai renkasi blondines

Ne, yra be abejo, maniakų, kurie užsiciklina ties plaukų spalva, bet jeigu žiūrėt blaiviai – plaukai neturi lemiamos reikšmės. Apskritai, šiuolaikinei moteriai plaukų spalva – tai ne problema, tad klausimas atmetamas. Moters galvai pilnai pakanka būti išplautai, be akivaizdžių bokso treniruočių pasekmių ir bakenbardų.

Mitas apie tai, kad vyrams patinka stervos

Stervos, gerb. damos, nepatinka niekam. Kaip ir bet kokiai kalei (nepriimkit asmeniškai), kartais norisi sukelti joms kontūziją. Gražios stervos – patraukia dėmesį, bet nesukelia tirpimo. Gražios stervos su gražiom figūrom – teikia jėgų užsimerkti ir nematyti jų kališkumo ir moko susitaikymo. Susitaikykit!

Mitas apie tai, kad visi vyrai – ožiai, kiaulės, asilai.

Aš nesu ožys. Esu įsitikinęs, kad Jūs taip pat savęs prie tokių nepriskiriate ir gana mėtytis tomis šešiolkmečių frazėmis galų gale ;)…

Gerų artėjančių švenčių!