Kokių vaikinų geriau nesirinkti į porą?

Kankina abejonės dėl vaikino? Negalite apsispręsti: eiti į antrą pasimatymą ar tiesiog atsisakyti? Mes galime jums padėti. Nurodysime šešis vaikinų, su kuriais iš principo negalite būti laiminga, variantus. Jums tereikia kritiškai įvertinti savo vaikiną.

1. Vaikinas, manantis, kad jūs jam per gera Santykių pradžioje malonu girdėti vaikiną sakant: „Kaip man pasisekė, kad išsirinkai mane“. Tačiau tai – ne komplimentas, o požymis, kad vaikinas savimi nepasitiki. Šio tipo vaikinus kankina pavydas. Skatinami nesaugumo jausmo jie būna linkę apgaudinėti savo partneres vos tik pasitaiko proga.

2. Vaikinas, priklausomas nuo savo mamos

Vaikinas, kuris myli ir rūpinasi savo mama, bus geras ir mylintis šeimos vyras. Tačiau vaikinas, kuris negali gyventi be savo mamos, bus „mamyčiukas“ visą gyvenimą. Jei jis nuolatos skambina mamai, klausia jos patarimo ir su ja diskutuoja apie menkiausias jūsų santykių problemas – jis tikras „mamos sūnelis“.

3. Vaikinas, kuris nori, kad jam paklustumėte

Visos moterys nori būti saugios, todėl mėgsta savimi pasitikinčius vaikinus. Tačiau jei jis nori ne tik jus saugoti ir globoti, bet ir kontroliuoti – turėtumėte susirūpinti. Tokie vyrai siekia valdyti kiekvieną savo moterų žingsnį, o patys stengiasi išlikti nepriklausomi.

4. Vaikinas, kuris negali gyventi be vakarėlių Vaikinai, kurie kiekvieną laisvą akimirką nori praleisti vakarėliuose su draugais, vargu, ar galės būti rūpestingi savo šeimai. Dažniausiai tokio tipo vaikinai svajoja likti viengungiais, kad galėtų mėgautis linksmybėmis į valias.

5. Vaikinas, kuris nesupažindina su savo draugais

Jei vaikinas vis delsia supažindinti su savo draugais, vargu, ar jis nori įsipareigoti. Vaikinai taip linkę elgtis su merginomis, kurios, jų manymu, tinka tik pasilinksminimams, o ne šeimai kurti.

6. Vaikinas, kuris negali gyventi be aplinkinių dėmesio

Ne tik moterys mėgsta komplimentus ir dėmesį, daugybė vaikinų pasiryžę viskam, kad tik jais žavėtųsi. Tokie vaikinai nuolatos flirtuos su kitomis moterimis, todėl niekada negalėsite atsipalaiduoti ir pasitikėti savo partneriu.