20 priežasčių, kodėl jis nepaskambino po puikaus pasimatymo

Įsivaizduokite, kad nuostabus vaikinas jus pakvietė į pasimatymą, kuris praėjo tiesiog tobulai. Jūs apsikeitėte telefono numeriais, tačiau jis taip ir nepaskambino… Kodėl?!!!

Rimtų pažinčių svetainės DarniPora.lt apklausoje sudalyvavę vyrai dažniausią priežastį, kodėl po pirmojo pasimatymo nebepaskambino, nurodė tai, kad mergina tiesiog neatitiko lūkesčių.

Tačiau gali būti ir daug daugiau priežasčių, kodėl vyras po, atrodytų, pavykusio pasimatymo taip ir nebepaskambina. Jūsų dėmesiui – net 20 jų!

Per pasimatymą išsiaiškinote, kad jūsų buvęs vaikinas yra vienas geriausių jo draugų.

Jūs abu susipažinote ir laiką leidote naktiniame klube. Greičiausiai buvote išgėrę, o kitą rytą jis tiesiog išsiblaivė.

Tik jums atrodo, kad pasimatymas buvo nuostabus. Jam tai buvo vienas klaikiausių pasimatymų jo gyvenime.

Išgirdęs, koks yra jūsų vyro idealas, jis suprato, kad yra visiška jo priešingybė.

Jis pametė jūsų telefono numerį arba pamiršo, kaip jus pavadino savo telefono adresų knygoje.

Prisipažinote jam, kad vis dar nesate išsiskyrusi su savo vaikinu, nors ir artimiausiu metu ketinate tai padaryti.

Jis pažadėjo paskambinti tik todėl, kad gautų tai, ko nori. Iš tiesų jis iš karto žinojo, kad jums nebepaskambins.

Jūs pasakėte ką nors, kas jį įskaudino. Pavyzdžiui: „Tavo nosis neproporcingai didelė, bet šiaip esi simpatiškas“.

Mergina, su kuria į pasimatymą jis ėjo po jūsų pasimatymo, jį labiau sužavėjo.

Per pirmą pasimatymą jūs jam ne tik papasakojote, kokios turės būti jūsų vestuvės, bet ir išvardinote jam jųdviejų būsimų vaikų vardus.

Vakarieniaudama su juo jūs nesislėpdama flirtavote su vaikinu, sėdinčiu prie kito staliuko.

Jūsų pasimatymas baigėsi vos prieš dešimt minučių. Turėkite kantrybės!

Jūs neparodėte jam, kad jis jums patinka. Priešingai, bendravote su juo šaltai ir elgėtės taip, tarsi su juo nesusitikinėtumėte net tada, jei jis būtų paskutinis vyras žemėje. Nepamirškite, kad vyrai dažniausiai nemoka skaityti tarp eilučių.

Kol su juo vakarieniavote, bandėte jį įkalbėti pasikviesti draugų arba siūlėte jam prisijungti prie jūsų draugų. Jis tiesiog pamanė, kad būti tik su juo jums tiesiog neįdomu.

Per jūsų pasimatymą didžiąją laiko dalį jūs kalbėjotės telefonu, o jis tiesiog laukė, kol pagaliau atsiras laiko ir jam.

Persistengėte ruošdamasi pasimatymui. Jei atrodėte taip, tarsi po pasimatymo eitumėte vaidinti klouną, jis greičiausiai pamanys, kad jūsų ketinimai ne tokie ir rimti.

Buvote per daug rimta. Pirmas pasimatymas nėra pokalbis dėl darbo, kai vienas iš jūsų klausinėja, o kitas atsakinėja, ir kai jūs privalote pasirodyti tobula. Pirmo pasimatymo tikslas – pažinti vienas kitą, tad nebijokite šiek tiek atsipalaiduoti.

Nesijuokėte iš jo anekdotų. Dažnam vyrui svarbu, kad jo antroji pusė suprastų jo humoro jausmą.

Jūsų reikalavimai jam pasirodė neįveikiami. Ar jūs norėtumėte būti su vyru, kuris svajoja apie tokią moterį, kuri jam gamintų tris kartus per dieną, viena tvarkytų namus, viena uždirbtų pinigus ir išlaikytų šeimą, būtų labai seksuali, visada pasidažiusi, kas vakarą darytų masažą ir dar užsimintų: „Mielasis, gali žiūrėti futbolo varžybas, nieko tokio, kad praleisiu vieną mano mėgstamo serialo serijų“. Na, tuomet kodėl reikalaujate, kad jis būtų idealus?

Jis tikisi, kad jūs jam paskambinsite.