Kaip atpažinti mergišių

Paslaugus, ryžtingas, gražus, mokantis rodyti dėmesį vyras gali sužavėti bet kurią moterį. Tačiau kaip žinoti, kad jis flirtuoja ne su visomis? Mergišių atpažinti gali būti sunku, ypač jei jis jums labai patinka. Reiktų sunerimti, jei jis vengia jus apkabinti viešoje vietoje ar visai jumis nesidomi.

1. Jis turi daug draugių. Nieko tokio, jei vyras turi draugių. Tačiau jei jis turi labai daug draugių, paprasčiausiai gali neturėti laiko jums. Jei pastebėsite, kad ne jūs, o jo draugės jam yra pirmoje vietoje, galite neabejoti, kad jis tik žaidžia jūsų jausmais.

2. Jis labai daug kalba apie seksą. Nors vyrams seksas ir yra labai svarbus, tai nereiškia, kad jis nuolat turi apie tai kalbėti. Jei jis nieką kitą nekalba, turėtumėte su juo pasikalbėti.

3. Jis nenori supažindinti jūsų su savo draugais. Jei jis vengias supažindinti jus su savo draugais, galite neabejoti, kad jis – žaidėjas.

4. Jis dažnai paskambina jums vidury nakties ir kviečia atvažiuoti. Pagalvokite, kodėl užuot miegojęs, jis skambinėja jums naktį. Kodėl nepakviečia jūsų iš anksto atvažiuoti pas jį? Galbūt todėl, kad esate „atsarginis variantas“?

5. Jis labai pasipūtęs. Daugelis mergišių mano, kad jie yra tiesiog Dievo dovana kiekvienai moteriai. Jei pastebėjote, kad jis nuolat kalba apie tai, kad jį įsimylėjusios vos ne visos pasaulio moterys, jei jam nuolat atrodo, kad kiekviena moteris su juo flirtuoja, tuomet nėra abejonių, kad jis yra mergišius.

6. Jis visai jumis nesidomi. Jei jam neįdomu, kaip praėjo jūsų diena, kur jūs dirbate, ką mėgstate, tuomet paprasčiausiai jam nerūpite.

7. Viešoje vietoje jis niekada jūsų neliečia. Kiekvienas rimtų ketinimų turintis vyras nevengia prisilietimų prie jam patinkančios moters. Jei jis vengia jus apkabinti viešumoje, greičiausiai jis nenori, kad aplinkiniai pamanytų, jog jūs esate pora. Kaip manote, kodėl jis to nenori?

8. Jis elgiasi kitaip su jumis, kai esate vieni. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip jis elgiasi su jumis tada, kai esate jo draugų ar šeimos rate. Jei jis elgiasi kitaip nei tuomet, kai esate vieni, gerai pagalvokite, ar tikrai norite tęsti santykius su šiuo žmogumi.