10 smulkmeniškos moters požymių

Buvote ne vienoje dešimtyje pasimatymų, tačiau vis dar esate vieniša? Galbūt jūs tiesiog per daug smulkmeniška, tik nenorite to pripažinti? Per daug smulkmeniškos moterys erzina vyrus, bet kaip žinoti, ar tikrai tokia esate?

Pateikiame 10 ženklų, rodančių, kad esate per daug smulkmeniška.

1. Paskutinį savo vaikiną palikote dėl to, kad jis knarkė. Ar tikrai neradote kitos išeities? Kartais galbūt tam tikras mūsų partnerio elgesys gali erzinti, tačiau tai nėra pakankama skyrybų priežastis. O ar pagalvojote, kokius garsus jūs leidžiate, kai miegate?

2. Jums neužtenka valandos tam, kad save pristatytumėte. Mes visi turime, ką apie save papasakoti. Tačiau kad ir ką apie save sakytumėte, nepamirškite, kad nei jūs, nei jūsų pasimatymų partneris nesate tobuli.

3. Jūs nuolat visur vėluojate, tačiau netoleruojate, jei jis pavėluoja 5 minutes į pasimatymą. Jei taikote dvigubus standartus, greičiausiai esate pernelyg smulkmeniška. Galbūt jis pavėlavo dėl rimtos priežasties, tad neskubėkite kategoriškai vertinti jo elgesio.

4. Jūs ignoruojate vyras, kurie po pasimatymo nepraėjus nei keletui dienų jums paskambina. Jei pati davėte jam savo telefono numerį ir jam patikote, tuomet kas čia blogo, kad jis jums paskambino jau kitą rytą? Juk dėl to jis netampa mažiau patraukliu.

5. Jūs nesusitikinėjate su vyrais, kurių juokas jus erzina. Turbūt daugelis moterų bent kartą gyvenime susitikinėjo su vyru, kurio juokas jas erzina, tačiau tai nėra priežastis atstumti patrauklų vyrą, jei vienintelis jo minusas yra erzinantis juokas.

6. Jūs vyrams visada sakote ne. Per pirmąjį pasimatymą patrauklus vyras jus pakvietė į kiną, kai jums patinka teatras? Jūs pakvietė kavos, o jūs atsisakėte, nes kavos negeriate? Su niekuo nesutinkate, ką jums siūlo vyrai? Gal esate tiesiog per daug smulkmeniška? Juk jei vyras jus pakvietė kavos, jis tiesiog nori parodyti, kad jūs jam patikote, iš tiesų jam visai nesvarbu, ar eisite kavos, ar kur kitur. Jei jūs nuolat atstumiate vyrus ir nė karto pati nebuvote atstumta, tai gali būti ženklas, kad esate pernelyg smulkmeniška.

7. Jūs skaičiuojate, kiek kartų per jūsų pasimatymą jis nuėjo į tualetą, tačiau neprisimenate jo pavardės. Na, jis keletą kartų per jūsų pasimatymą nuėjo į tualetą. Kas čia blogo? Galbūt jis paprasčiausiai nerimauja.

8. Jūs atsisakėte nueiti į pasimatymą daugiau kartų nei apskritai gyvenime buvote pasimatymų. Tiesa, kartais iš karto galima pamatyti, kad traukos tarp jūsų nėra ir santykiai neįmanomi. Tačiau jei jums taip atrodo nuolat, tai gali būti ženklas, kad esate per daug smulkmeniška.

9. Dar nesibaigus pirmajam pasimatymui nusprendėte, kad antro pasimatymu su juo tikrai nebus. Su žmogumi pabendravote penkias sekundes ir per jas nusprendėte, kad kito pasimatymo tikrai nebus? Gal suteikite jam šansą, užuot ieškojusi idealo, kurio nėra.

10. Po kiekvieno pasimatymo sakote: „Jis yra šiek tiek per daug…“ Jei po kiekvieno pasimatymo savo draugei ištariate būtent šią frazę, tai ženklas, kad esate pernelyg smulkmeniška. Jis jums pasirodė šiek tiek per aukštas? Šiek tiek per storas? Šiek tiek per daug kalbantis? Patikėkite, problema tikrai ne vyruose…