14 vyrų poelgių, kurių moterys niekada nesupras (I dalis)

Taip jau yra, kad moterys ne visada supranta vyrus, o šie ne visada supranta moteris. Kita vertus, jei nebūtume skirtingi, taip netrauktume vieni kitų ir būtume nebe tokie įdomūs vieni kitiems. Pateikiame 14 vyrų poelgius, kurių moterys niekada nesupras.

1. Kodėl vyrams taip patinka moterų krūtinės? Tikriausiai pastebėjote, kad vyrai daug labiau mėgsta žiūrėti šiek tiek žemiau nei į moters akis. Jiems patinka didesnės ar mažesnės krūtinės, tačiau vyriškoje kompanijoje jie nepraleidžia progos apie tai pakalbėti. Tačiau kodėl? Juk tai tiesiog riebalinis audinys. Kai kurie sako, kad vyrams patinka moteriškos krūtys, nes jie patys jų neturi. Tačiau tai tikrų tikriausias mitas, juk, gerai pagalvojus, stambesnio vyro ir labai smulkios moters krūtinės kartais ne tiek daug ir skiriasi.

2. Kodėl jie eina iš proto dėl futbolo? Moterys niekada nesupras, kaip vyrams gali patikti žiūrėti į aikštėje paskui kamuolį lakstančius kvailius. Juk taip nuobodu laukti pusvalandį iki pirmo įvarčio ir dar pusvalandį iki antro. Per tiek laiko galima pasidaryti manikiūrą!

3. Kodėl vyrai linkę konfliktuoti? Vienas netinkamas komentaras, šiek tiek alkoholio, ir jie jau pasiruošę susikibti. Kodėl jie taip skuba mosuoti kumščiais, juk moterys puikiai žino, kad visas problemas galima išspręsti be smurto.

4. Kodėl jiems patinka plaukai ant veido (kalbame apie ūsų ir barzdą)? Tiesa, ne visos moterys sutaria šiuo klausimu. Kai kurios jų pasakytų, kad ūsai ir barzda – seksualumo viršūnė. Kitos prieštarautų, kad plaukai ant veido trukdo bučiuotis, ir vien jau dėl to jos turi teisę jų nemėgti.

5. Kaip jie gali viską žinoti apie „Žvaigždžių karus“ ir „Terminatorių“? Juk šie filmai gali būti įdomūs nebent vaikams.

6. Kodėl jiems taip patinka „barakūdos“? Kartais atrodo, kad juos kaip medus traukia ilgakojės blondinės, pasipuošusios diržais vietoj sijonų ir itin atviromis palaidinėmis. Negi jiems nesvarbu, ar moteris su jais bendrauja todėl, kad jis jiems patinka, ar todėl, kad jis sumoka už jos brangius kvepalus.