14 priežasčių, kodėl moterys atleidžia neištikimybę

Deja, neištikimybė šeimoje šiais laikais nėra toks retas reiškinys. Tai viena iš dažniausių skyrybų priežasčių. Visgi moterys yra linkusios atleisti neištikimybę. Pateikiame 14 priežasčių, kodėl jos tai daro.

Kai kurios moterys dėl vyro neištikimybės kaltina save. Tačiau juk neištikimybė yra asmeninis kiekvieno žmogaus pasirinkimas ir prieš tai padarydamas vyras greičiausiai žino, kokios pasekmės gali laukti. Nepaisant to, rizikuoja. Ar tai reiškia, kad esami santykiai jam neberūpi? Galbūt.

Visgi moterys linkusios atleisti neištikimybę. Pateikiame 14 priežasčių, kodėl jos tai daro:

1. Jis yra jos pirmoji meilė. 2. Ji nuo jo finansiškai priklausoma. 3. Jai su juo būti yra tiesiog patogu. 4. Ji negali įrodyti jo neištikimybės, o jis viską neigia. 5. Neištikimybę ji atleidžia dėl vaikų. 6. Ji bijo, kad daug kas jos gyvenime pasikeis. Ji bijo nežinomybės. 7. Ji nepasitiki savimi ir neturi savigarbos jausmo. Greičiausiai ji mano, kad dėl to kalta ji. 8. Ji tiki, kad jis pasikeis ir kad tai daugiau nebepasikartos. 9. Ji bijo vienatvės. 10. Skirtis jai neleidžia asmeninės moralinės nuostatos. 11. Ji negali skirtis dėl tikėjimo, kurį išpažįsta. 12. Ji bijo aplinkinių reakcijos. 13. Ji tikisi, kad jis daugiau taip nepasielgs, jei jie lankysis pas šeimos psichologą. 14. Ji tiki, kad tiesiog toks jo gyvenimo būdas ir su tokiu jo elgesiu susitaiko.

Net jei moteris ir atleidžia neištikimybę, santykiai greičiausiai niekada nebebus tokie, kaip iki tol. Kaip sakoma, jei suriši nutrūkusią virvę, lieka mazgas.