Kaip nebūti priekabia niurzga

Ilgalaikiai santykiai išties gali varginti, ypač jei jūsų mylimasis nerodo noro stengtis dėl jų. Tačiau taip pat turite žinoti, kad priekabiavimas problemų santykiuose tikrai neišsprendžia. Taigi pateikiame 7 patarimus, kaip nebūti priekabia niurzga.

1. Per daug neklausinėkite. Įsivaizduokite, kad vos įžengiate pro duris, o jūsų mylimasis ima paniškai klausinėti, ką veikėte, kur buvote. Sutikite, juk nebūtų labai malonu. Pabandykite suprasti savo mylimąjį, juk jis nenori jaustis kaip tardomas nusikaltėlis. Na, taip, jūs tikriausiai norite iškart žinoti, ir kur jis buvo, ir kiek cukraus dėti į jo kavą. Tačiau pasistenkite bent kelias minutes leisti jam atsikvėpti.

2. Nepasakokite jam per daug detalių. Vyrai nenori tiksliai žinoti, kiek jo marškinių šiandien išlyginote ar kiek tiksliai žmonių ateis į jūsų įkurtuves, jam užtenka žinoti, kad turėsite svečių. Tiesiog nepasakokite jam visų smulkmenų. Juk tai paprasta, ar ne?

3. Stebėkite, kokiu tonu ką nors sakote. Jei nenorite būti priekabia niurzga, kalbėkite ramiai ir tvirtai. Juk jūs ne maža mergaitė, kad inkštumėte.

4. Nuraminkite jį. Prieš ketindama jam pasakyti ką nors nemalonaus įsitikinkite, kad jis ramus. Atminkite, jei vyras mato, kad jūs jį palaikote ir suprantate, jis padarys viską, ko tik paprašysite.

5. Nekreipkite dėmesio į smulkmenas. Na, jei kriauklėje liko kelios neplautos lėkštės, argi tai pasaulio pabaiga? Žinoma, jūs neturite lakstyti paskui ir visko tvarkyti. Tačiau venkite jam priekaištauti dėl kiekvienos tokios smulkmenos, palikite tas lėkštes kriauklėje ir eikite kartu pasižiūrėti filmo, paskui jį būtinai aptarkite.

6. Neliepkite, o prašykite. Supraskite, kad jūs nesate jo mama, tad nesielkite kaip mama. Venkite sakyti „tu turi padaryti tai ir tai“, verčiau klauskite, ar jis „galėtų jums padėti“.

7. Stenkitės kalbėtis, o ne plepėti viena. Kai kalbatės su žmogumi, turite kalbėti abu. Jei matote, kad kalbate viena, jūs tiesiog plepate. Patikėkite, jam tikrai neįdomu, kokios akcijos vyksta kokioje nors parduotuvėje. Stenkitės kalbėtis apie tai, kas įdomu jums abiems.