(Ne)laimingas atsitikimas – žodžiai „Myliu tave“

Per apklausą, kurioje dalyvavo 1 tūkst. vyrų, paaiškėjo, kad daugiau nei pusė žodžius „Myliu tave“ ištaria netyčia ir dėl savo neatsargumo kaltina alkoholį arba seksą.

Du žodžiai – „Myliu tave“ – yra nepaprastai galingi. Jie gali suvesti poras arba jas išskirti. Visada atrodė, kad vyrai ypač atsargūs ir stengiasi be reikalo šių žodžių neištarti. „Glamour“ surengta apklausa parodė, kad priešingai – vyrai itin neatsargūs ir daugiau nei pusei stipriosios lyties atstovų žodžiai „Myliu tave“ išsprūsta netyčia arba padauginus alkoholio.

Apklausoje dalyvavo 1 tūkst. vyrų. 56 proc. prisipažino, kad meilės žodžius ištarė netyčiomis – padauginę alkoholio arba mylintis. Jie teigė vėliau gailėjęsi savo žodžių, nes jie neatspindėjo jų tikrųjų jausmų. 1995 m. atliktas panašus tyrimas atskleidė, kad 55 proc. vyrų nors kartą gyvenime yra sąmoningai pamelavę apie savo jausmus, kad suviliotų moterį. Tokie rezultatai turėtų gąsdinti dailiosios lyties atstoves, teikiančias didelę reikšmę žodžiams „Myliu tave“, nes vyrai šiuos žodžius, pasirodo, nuoširdžiai ištaria daug rečiau, nei moteris norėtų.

Comments are closed.