Kaip pasakyti myliu?

Kuomet vyras nori atsiprašyti, jis skuba moteriai pirkti jos mėgiamiausių gėlių arba šokoladinių saldainių.

Tačiau ką daryti, jei kalta moteris, o išrinktasis nenori klausytis pasiaiškinimų, eina gulti anksčiau arba nieko aplink nematydamas, spokso į TV ekraną? Sutikite, nei viena moteris nenori pakliūti į tokią situaciją.

Daugelis moteriškų žurnalų pataria Jums apsiginkluoti kulinariniais sugebėjimais, apsivilkti seksualius naktinukus ir viskas išspręsta. Tačiau realybėje yra viskas gana labiau sudėtinga.

Tad jei išties, Jūsų porą ištiko krizė, o Jūs labai labai norite išsaugoti santykius, privalėsite griebti sunkųjį arsenalą ir visais būdais bandyti išsaugoti jausmus bei meilę, kuri, gabūt, prigeso dėl didelio darbo krūvio, įtampos ar varginančio PMS.

Trumpai – drūtai

Gal pamėginkite parašyti laiškutį? Trumpai – drūtai. Keli nuoširdūs žodžiai apie tikrą meilę, atsiprašymas, padėka, kad Jis yra šalia ir, lygtais, visai netyčia ant popieriaus likęs Jūsų lūpdažis arba jo mėgiamiausių kvepalų aromatas…

Nusivylusi moteris ima popieriaus lapą ir rašo žodį „atleisk“. Žodžių mažai, juk reikalingi ne pajuokavimai ir pašmaikštavimai. Pats metas kurti eiles apie meilę, tik ne apie nelaimingą, tačiau apie tą, kuri dabar užgimsta. Juk kadaise žodžiai įveikdavo jūras ir miškus, kad sujungtų du vienas kitą mylinčius.

Kirba mintis „ o jeigu…“

O jeigu vyras pradės juoktis iš Jūsų poezijos ir suplėšys popierių? O gal vėliau net su draugais aptarinės Jūsų gebėjimus kurti?

Nurimkite, nepulkite šturmuoti internetinių portalų. Taip, juose gausu eilėraščių apie meilę, bet visi jie svetimi ir negali atspindėti individualaus žmogaus likimo. Norisi padrikumo, spontaniškumo ir…nuoširdumo! Juk Jūs tokia jausminga…

Gatvėje jau temsta, tad teks laiškutį mylimajam palikti ant pagalvės arba ant spintelės, šalia žadintuvo, kad ryte nubudęs jis perskaitytų lemtingus žodžius…trokštančius meilės ir švelnumo, pakantumo bei nuoširdumo. Žodžius, kurie atėję tiesiai iš širdies pasiekia mylimojo širdį. Ir tada taip paprasta pasidaro priglusti prie mylimosios ir ištarti jai „Myliu“.