Ar joms tikrai reikia tik meilės?

Daugelis iš mūsų svajoja apie besąlygišką meilę. Tikriausiai ne vienas vyras norėtų šalia savęs turėti moterį, kuri visada būtų šalia, būtų ištikima ir mylėtų jį net ir pliką, basą, nenusiskutusį ir be cento kišenėje.

Tačiau ar tokia besąlygiška meilė gali egzistuoti tarp vyro ir moters? Ar moterims tikrai užtenka tik jausmų ir ar tikrai joms daugiau nieko nereikia – net menkutės tulpės moters dienos proga? Juk jei eidami į pasimatymą nepadovanosite jai gėlių, antro pasimatymo gali ir nebūti. Tuomet kyla klausimas, ar moterims iš tiesų svarbiausia tik meilė. O gal jos taip tik sako?

Joms reikia tik pinigų

Kai kurie vyrai įsitikinę, kad moters dėmesio be pinigų neužkariausi. Tokie vyrai pasakytų, kad skiriasi tik pinigų sumos ir tai, ar jos „mažų dovanėlių“ reikalauja atvirai, ar dedasi doromis moterimis ir vadina tai „dėmesiu“.

Juk jei pakviesite patinkančią moterį į pasimatymą, bet nepadovanosite jai gėlių ar, neduok Dieve, nesumokėsite už jos vakarienę, ji išvadins jus šykštuoliu, „alfonsu“ ar dar kaip nors, ir greičiausiai į antrą pasimatymą su jumis daugiau neis. O ką jau kalbėti apie gražų kostiumą, brangius kvepalus ar odinius batus, kurių jums reikės, kad ji neišvadintų jūsų valkata ir apsileidėliu.

Ar ne geriau tuomet susitikinėti su moterimi, kuri tiesiai šviesiai pasako, ko ir kiek ji nori gauti už savo meilę? Juk iš esmės šios dvi moterys ne tiek daug kuo ir skiriasi. Kuo dosniau moteriai, kuriai „rūpi tik meilė“, rodysite dėmesį brangiais niekučiais, tuo greičiau ji jus įsimylės. Juk moters genuose slypi poreikis išsirinkti stipriausią patiną. Taip jau yra, kad mūsų visuomenėje pinigai yra jėgos ženklas.

Joms reikia tik meilės

Daugelis moterų pultų priekaištauti ir sakytų, kad padorias moteris domina tik meilė ir tik meilė, o vyro piniginė rūpi nebent „barakūdoms“. Jos tikintų, kad svarbiausia yra ne gėlės, o dėmesys, kurį vyras parodo jas dovanodamas, kad joms rūpi ne apmokėta didelė sąskaita restorane, o tai, kad vyras ją apmokėdamas parodo, koks yra džentelmenas, nes juk taip priimta visuomenėje. Be to, moterims labai svarbu, kad ji ir jos vaikai galėtų jaustis saugiai šalia vyro, o pinigai susiję su saugumu.

Taip pat tokios moterys jums pasakytų, kad tai ne pinigų, o fantazijos klausimas. Juk vyras dėmesį gali rodyti ir kitaip. Pavyzdžiui, gali nepirkti brangių rožių puokštės, o priskinti lauko gėlių (žinoma, žiemą tai padaryti kur kas sunkiau). Arba galima nepirkti brangių dovanų, o priklaupus ant kelių vidury gatvės sudainuoti meilės dainą. Taigi tie vyrai, kurie skundžiasi pinigų trūkumu, išties skundžiasi fantazijos trūkumu.

Tinkamas pasirinkimas

Kurią iš šių kraštutinių nuomonių bepasirinktumėte, nepamirškite, kad gyvenime nebūna tik juoda arba balta. Tačiau stenkitės, kad jūsų santykiuose vyrautų šviesios spalvos, o jūsų partnerė prioritetą teiktų jums, o ne jūsų piniginei.

Comments are closed.