Kaip sušilti šaltą žiemą

Nors už lango tikra žiema, neleiskite, kad žiema ateitų ir į jūsų širdį. Pateikiame keletą patarimų, kaip sušilti šaltą žiemą.

Jei esate vieniša:

1. Pasirūpinkite jaukia namų atmosfera. Nesvarbu, kaip šalta už lango, jūsų namuose visada turi būti jauku ir šilta. Galbūt verta ryškiau perdažyti kambario sienas? O gal pakas nusipirkti keletą ryškių staltiesių ir dekoracijų?

2. Surenkite namuose karšto vyno vakarą. Pasikvieskite kelias drauges, kartu išgerkite karšto vyno. Ar ne tik jūs, bet ir jūsų draugės yra vienišos? Galbūt verta užsiregistruoti pažinčių svetainėje ir padėti viena kitai užpildyti anketą. Tai bus ne tik smagi pramoga, bet galbūt padės rasti tą, kuris sušildys jūsų širdį.

3. Su draugais nueikite pavakarieniauti, pavyzdžiui, į tradicinį indų restoraną. Žinoma, tiks ir bet kokia kita netradicinė virtuvė. Tačiau rinkitės aštrų ir karštą maistą, kuris šildys jus iš vidaus. Linksmi pokalbiai su draugais ir netradicinis maistas padės bent trumpam pamiršti, koks žvarbus oras tyko už lango. Be to, jei įprastai renkatės tradicinius restoranus, bus smagu išbandyti ką nors naujo.

4. Su draugėmis suorganizuokite vyno dienas. Kad ir žvarbų ketvirtadienio vakarą nueikite į jūsų mėgstamą vyninę. Kas žino, gal susipažinsite su kokiu nors simpatišku vyriškiu.

Jei jums jau pasisekė sutikti savo gyvenimo draugą:

1. Pažaiskite žaidimą „kaip gerai tave pažįstu“. Žmonės dažnai yra įsitikinę, kad puikiai pažįsta savo antrąją pusę. Deja, dažniausiai jie klysta. Juk žmonės keičiasi. Jūsų mylimasis galbūt jau nebėra tas, su kuriuo susipažinote. Poros kuo dažniau turėtų pasikalbėti apie savo jausmus ir įsitikinimus. Tačiau daugelis tiesiog imituoja tokius pokalbius abejingai paklausdami „kaip tau sekasi“ ir tuo baigdami pokalbį.

Stenkitės su mylimuoju pasikalbėti apie viską, net apie tai, ko galbūt niekada nebus. Jo atsakymai tiesiog padės geriau jį pažinti. Pavyzdžiui, paklauskite jo, kur jis išleistų pinigus, jei laimėtų loterijoje milijoną. Ar paprašykite jo papasakoti apie labiausiai įsimintiną vaikystės akimirką, suteikusią jam daug džiaugsmo.

2. Sukurkite intymią aplinką. Intymumas poroje yra labai svarbi santykių dalis. Bent vieną vakarą skirkite tik jums abiems, pasirūpinkite romantiška muzika, šampano taure ir pabūkite dviese.

3. Nepamirškite žiemos pramogų. Juk tik žiemą galite pačiuožinėti pačiūžomis ar slidėmis, tad kodėl tuo nepasinaudoti? Jei neturite galimybės mėgautis žiemos pramogomis, tiesiog išeikite į kiemą, galbūt net prisiminkite vaikystę ir nulipdykite sniego senį.

4. Nueikite į kino filmą. Net jei šiuo metu kino teatruose nerodo nieko, kas jums patiktų, nueiti į kiną tikrai verta. Kai kurie psichologai sako, kad niekas taip nesuartina dviejų žmonių, kaip neigiama nuomonė apie ką nors. Taigi jei filmas nepatiks jums abiems, turėsite apie ką pasikalbėti. Jei nenorite niekur eiti, namuose surenkite filmų festivalį. Pasikvieskite draugų ir visi drauge pažiūrėkite kokį nors seną, bet gerą filmą.

5. Skaitykite kartu. Tai gali būti labai smagus užsiėmimas. Žinoma, rinkitės lengvo pobūdžio knygas. Pavyzdžiui, dviese paskaitykite vaikiškas knygas, kurios jums labiausiai patiko. Skamba nuobodžiai? Tuomet dviese paskaitykite Kamasutrą.