Vyrų poelgiai, kurie atstumia moteris. Nustebsite!

Ir kas gali suprasti, ko iš tiesų nori moterys… Vyrai nė nenutuokia apie tai, kad kai kurie iš pirmo žvilgsnio nekalti jų poelgiai gali atstumti sutiktą gražuolę. Netikite?

Pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 5 dalykus, kurių jokiu būdu nedarykite, jei norite pakviesti patrauklią moterį į pasimatymą ir nenorite sulaukti neigiamo atsakymo.

1. Ilgas pokalbis su ja. Įsivaizduokite, kad naktiniame klube pamatėte patrauklią moterį. Visą vakarą su ja žvalgėtės ir flirtavote per atstumą. Ji visą laiką atsakė į jūsų flirtą žvilgsniu. Pagaliau prie jos priėjote, ją pakalbinote. Tačiau pastebėjote, kad kuo daugiau kalbate, tuo labiau jaučiatės nusišnekančiu kvailiu. Ar jums yra taip nutikę?

Jei kalbėdami su patrauklia moterimi jaučiate, kad nusišnekate, nesijaudinkite – taip ir yra. Mokslininkai iš Nyderlandų atliko tyrimą, kurio metu vyrai turėjo pabendrauti su labai gražiomis moterimis, o tada atlikti nesudėtingus testus. Tyrimo rezultatai atskleidė, kad daugumos vyrų testo rezultatai buvo tragiški – kai kurie jų suklydo rašydami savo adresą!

Jei vyrai iš tiesų taip jaudinasi kalbėdami su patraukliomis moterimis, nenuostabu, kad pokalbio metu ima nusišnekėti. Tiesa, atlikus tokį patį tyrimą su moterimis rezultatai buvo kitokie – moterims pabendravus su patraukliu vyru tokia amnezija, kad net pamirštų savo namų adresą, nepasireiškė.

Tyrėjai tokius rezultatus aiškina tuo, kad pamačius gražią moterį vyrams kraujas ima tekėti į apatinę kūno dalį, o smegenyse sumažėjęs kraujo kiekis trukdo blaiviai mąstyti. Viena iš hipotezių, kodėl taip nenutinka moterims, yra ta, kad, manoma, moteris labiau domina kitos vyro savybės, o ne išvaizda.

2. Šokis. Įsivaizduokite, kad vėl esate tame pačiame naktiniame klube ir po kelių bokalų alaus nusprendėte atskleisti visą savo žavesį šokių aikštelėje. Parodėte tai, ko nė vienas vyras nesugebėtų atkartoti, buvote labai seksualus. Jei iš ties pasirodėte puikiai, greičiausiai visos moterys negalės nuo jūsų atplėšti akių ir bus pasiruošusios būti jūsų amžinai… Na, o jei šokių aikštelėje nebuvote toks geras kaip manėte, susitaikykite su tuo, kad bent jau šį vakarą moters jūsų glėbyje nebus.

Jei ketinate moterį sužavėti savo šokiu, turite žinoti, kad labai rizikuojate. Didžiosios Britanijos mokslininkų atliktas tyrimas parodė, kad moterys nemokantį šokti vyrą vertina kaip netinkamą poruotis. Žinoma, viskas vyksta nesąmoningai ir moterys kartais nė pačios nesuvokia, kodėl iš tiesų joms nepatiko dėmesį bandęs užkariauti vyrukas. Iš tiesų nerangūs judesiai šokių aikštelėje parodo, kad vyro testosterono lygis yra žemesnis nei vidutinis, o tai reiškia, kad su juo nėra palanku susilaukti palikuonių. Taigi jei nesate tikri, kad jūsų spermatozoidų kiekis yra pakankamai didelis, į venkite šokių aikštelės.

3. Dėmesys. Jūs sutinkate patrauklią moterį, prieinate prie jos, kalbinate, pasakote keletą komplimentų, rodote dėmesį, tačiau ji jus atstumia… Kodėl!!!! Jei žinotumėte, kad moterims patinka vyrai, kurie jas ignoruoja, nesistebėtumėte. Išanalizavus vienos užsienio pažinčių svetainės duomenų bazę paaiškėjo, kad vyrai, kurie į anketą įkėlė savo nuotrauką, kurioje jie nežiūri tiesiai, sulaukė kur kas daugiau dailiosios lytis atstovių laiškų nei tie, kurie buvo nufotografuoti žvelgiantys tiesiai į objektyvą.

Tačiau tai nereiškia, kad turėsite krūvą moterų, jei neprisileisite nė vienos jų arčiau nei per kilometrą – moterys žavisi tais vyrais, kurie parodo susidomėjimą, bet tuo pat metu elgiasi šaltai. Juk jei vyras neieškotų pažinčių, nesiregistruotų pažinčių svetainėje.

4. Komplimentai. Įsivaizduokite, kad esate pirmame pasimatyme su labai gražia moterimi, kalbatės, pasakėte jai, kad ji labai seksuali, o ji tik susiraukė. Nejaugi jai nepatinka komplimentai? Tai ko ji nori?! Kai kurie tyrimai rodo, kad moterys dažniau atstumia vyrus, jei jie sako tokius komplimentus kaip „tu labai graži“, „tu seksuali“, „tu karšta“. Moterims patinka, kai vyras pagiria jas už tai, ką jos daro. Taigi verčiau sakykite, pavyzdžiui, kaip ji seksualiai šoka.

5. Prisistatymas vardu. Gatvėje pamatėte simpatišką moterį, priėjote prie jos, užkalbinote, pasakėte jai savo vardą, o ji tiesiog ėmė ir nuėjo. Kodėl ji taip pasielgė, juk jūs nė nespėjote nieko doro jai pasakyti?! Gali būti, kad jus tėvai pakrikštijo vardu, kuris atstumia moteris. Didžiojoje Britanijoje atlikto tyrimo metu paaiškėjo, kad tam tikrus vardus turintys vyrai susilaukia daugiau dėmesio.

Michaeliai, Jamesai ir Davidai (Deividas) susilaukia kur kas daugiau dėmesio nei kiti. Na, o jei jūs esate George‘as (Jurgis) ar Paulas (Paulius), stenkitės kuo ilgiau neišduoti savo vardo patinkančiai moteriai.