Patarimai moterims: 5 būdai greitai ir gražiai išsiskirti su vyru vos susipažinus

Norinčioms jau per pirmą pasimatymą greitai ir gražiai išsiskirti su nepatikusiu vyru, tai visai nesunku padaryti. Viskas, ko reikia, tai užduoti vyrui keletą klausimų ir atlikti pora, trejetą veiksmų.

1. Būna taip, kad moteris susipažįsta su vyru internete, tačiau jis jai nepatinka jau per pirmą pasimatymą. Todėl norint greitai ir gražiai išsiskirti dorai ir nesusipažinus, reikėtų tučtuojau pradėti pokalbį apie savo naujo pažįstamo darbo vietą ir paklausti, kiek jis uždirba. Retas vyras pasirengęs paviešinti šį skaičių, o 99 proc. greičiausiai atsakys: „Man pakanka“. Tačiau nereikėtų ties tuo sustoti, jei nenori, kad sėdintis prieš tave vyras palydėtų namo. Tuojau pat jam pranešk, kiek uždirbi tu ir pasakyk, kad tikras vyras turi uždirbti du kartus daugiau.

2. Tačiau, jei per pirmą pasimatymą suabejojai, kad vis dėlto reikėtų su tuo vyruku užmegzti santykius, būtinai paklausk, ar erdvus namas, kuriame jis gyvena. O dar geriau paprašyk parodyti gyvenamosios vietos deklaracijos dokumentus. Jei tokie yra, sakyk, kad norėtum apžiūrėti būstą. Labai svarbu per pirmą pasimatymą įeiti į jo namus pirmai. Net jei dėl to prireiktų iš vyro rankų išplėšti raktus, nesivaržyk.

Įsiveržusi į jo namus, negaišk tuščiai laiko: nelauk, kol tau pasiūlys prisėsti. Tikros moterys nelaukia malonių iš vyrų, jos pačios jas ima. Todėl eik ten, kur širdis tau pasakys. Net jei tai būtų ir miegamasis.

Apžiūrėjusi nepamiršk išsakyti ir kelis savo pastebėjimus apie būsto plotą, užuolaidas, tapetus ir t.t. Jei pastebėsi kuriame nors kampe styrančias kojines, surauk nosytę. Per pirmą savo vizitą pas vyrą pageidautina taip pat užmesti akį ir į jo spintas, apžvelgti šaldytuvo turinį, taip pat įkišti nosį į puodus.

3. Jei viskas, ką tau pavyko sužinoti per pirmą pasimatymą, tave tenkina – griebk jautį už ragų. Ir pradėk aiškinti, kad tu – nepakartojama. Girk save už pomėgį keliauti į egzotiškas šalis, kad niekados gyvenime nedėvėtum drabužių su padirbtų žinomų dizainerių prekių ženklais, pabrėžk savo pomėgį delikatesams ir itin didelį principingumą, neleidžiantį tau taikstytis su partnerio blogais įpročiais. Taip pat nepamiršk pasakyti, kad nesupranti moterų, kurios plauna indus savo rankomis. Ir tai – ХХI amžiuje.

4. Svarbiausia – neleisti vyrui pratarti nė žodžio apie save. Tiesiai į dešimtuką bus, jei pasakysi, kad žinai ištaigingą restoraną, kuriame svajoji iškelti savo vestuves. Pirmo pasimatymo pabaigoje sužinok jo vardą. Bet prieš atsisveikindama, dar kartą paklausk, kuo vardu tavo naujasis pažįstamas. Tačiau, jei nori dar greičiau su juo atsisveikinti, vėl paklausk: „Ir kam šovė į galvą kvaila mintis, pavadinti tave tokiu vardu?“

5. Vis dar abejoji, kad tau pavyko pirmą pasimatymą paversti paskutiniu? Pasakyk jam, kad tau labai patinka grupinis seksas su keliais vyrais. Ir galvoji, kad seksas reikalingas tik giminės pratęsimui.

Comments are closed.