Kultūriniai viliojimo ypatumai

Ispanija. Seksologų nuomone, patys lengviausiai prieinami, tai ispanai. Gamta juos apdovanojo neaprėpiamu temperamentu ir įpročiu persekioti savo aistros objektą. Tyrimų duomenimis, devynios iš dešimties sinjoritų pirmos susipažįsta su vyrais ir tiesiog kabinasi jiems ant kaklo. Bet ir įkyrūs ispanų kavalieriai pakankamai reiklūs savo asistavimuose. Jei jau jiems kritote į akį, vadinasi, jie sieks jūsų visomis gudrybėmis ir galų gale, pasinaudoję savo šarmu, gaus, ko norėjo.

Svarbiausia ispanams – įdėmus žvilgsnis tiesiai į akis. Tai jų manymu, reiškia susidomėjimo, pasitikėjimo ir seksualinio potraukio parodymą. Vyrai moka „šaudyti” akimis ne prasčiau nei moterys ir puikiai žino to šaudymo naudą. Kaip prisipažino kas penktas Ispanijos gyventojas, be žvilgsnio „akys į akis” romantinis ryšis tiesiog neįmanomas.

Karštu temperamentu pasižymi taip pat ir Kubos, Meksikos, bei Brazilijos gyventojai.

Japonija. O japonai linkę vilioti, paprasčiausiai nugirdydami savo išrinktąjį ar išrinktąją. Tačiau, tai visapasaulinė tendencija. Beveik pusė visų apklaustųjų vertina alkoholinį vakarėlį ir atvirą pokalbį, kaip patį greičiausią būdą suartėti.

Suartėjimas „per alų”– sena tradicija Vokietijoje ir Čekijoje. Keletas bokalų alaus, skanios dešrelės ir „riebūs” juokeliai su įterpiamais nedviprasmiškais pasiūlymais – ir dėmesio objektas visiškai jūsų.

Portugalija. Iš bet kokios taisyklės, kaip žinoma, būna išimčių. Portugalai, priešingai nei visa Europa, užsirekomendavo, kaip patys „blaiviausi” meilužiai, tik kas septintas iš jų pripažįsta, kad viliojant galima truputi išgerti.

Nuostabiausia, ką nustatė mokslininkai – seksologai, tai, kad daugiau kaip pusė tiriamųjų iš skirtingų šalių prisipažino, jog juos gali suvilioti „visiškai” negražūs žmonės, jei tie naudojasi tinkamais užvaldymo metodais ir sugeba sudominti.

Norvegija. Patys neišrankiausi, pasirodo, yra norvegai: septyni iš dešimties suaugusių norvegų su džiaugsmu pasiruošę pasiduoti ir atsiduoti „techniškai protingam viliojimui”.

Anglija. Britai „gatavi” mylėti visada ir bet kur. Anglijoje yra daugiausia prostitučių. Dauguma lengvo elgesio mergužėlių, o jų skaičiuojama dešimtimis tūkstančių, neužregistruotos ir neoficialiai verčiasi seniausiu amatu.

Oficialios meilės žynės turi laikytis tam tikrų elgesio taisyklių. Pavyzdžiui, prostitutės gali „vartyti” akutes, demonstruoti savo kūno grožybes ir profesinius įgūdžius – ne iš arčiau, kaip iš 3 pėdų 5 colių atstumo nuo potencialaus kliento.

Taip pat draudžiama čiupti potencialius klientus už rankų ar kitų organų ir temptis pas save be jų blaiviu protu suvokto ir apgalvoto sutikimo „tam reikalui”. Visi šie formalumai neturėtų mūsų jaudinti, nes atsidūrus, pavyzdžiui, Londone, drąsiai žygiuokite į visame pasaulyje žinomą Soho rajoną, kur visi jūsų slapti troškimai bus profesionaliai išpildyti. Soho knibžda erotinių teatrų, sekso šou, ir žinoma, žymiųjų „flats”, kur ištisą parą budi prostitutės, patenkinsiančios įvairių skonį ir temperamentą.

Įdomu, kad šeštadienio vakaras Londone skirtas sadomazochistams ir fetišistams – sostinėje vyksta tūkstančiai teminių „party”, apie kuriuos skelbiama miesto laikraščiuose ir telefonų būdelėse. Per pastaruosius dešimt metų ši tendencija taip išpopuliarėjo, kad susikūrė galybė klubų, bendrijų ir sektų skirtingiems seksualiniams polinkiams.

Prancūzija. Romantikos ir tikrų kavalierių šalis. Prancūzai dievina dovanas, teikia gėles ir šokoladinius saldainius, vaikšto į galerijas, sėdinėja kavinėse, rengia piknikus parkuose. Prancūzaitės neįmanoma suvilioti per kelias valandas, mažų mažiausia, su ja reikia praleisti visą dieną ir padaryti jai įspūdį.

Comments are closed.