7 patarimai moterims, galintys sukelti psichozę

Vyrus kartais tikrai sunku suprasti. Sakoma, tai padaryti gali padėti nebent alus, maistas seksas ir sportas, arba šių keturių dalykų kombinacijos. Taigi visai nekeista, kad moterys skaito įvairiausius žurnalus, kad tik galėtų suprasti, kas gi sukasi jų mylimųjų galvose. Tačiau ar tikrai į visus patarimus verta įsiklausyti?

Pateikiame 7 populiarius patarimus, kurie gali sukelti psichozę.

1. Jei jis užuot ką nors remontavęs, pasakoja, kaip jam šiandien sekėsi, galbūt turi kitą. Vyrai kalba kur kas mažiau nei moterys, ypač tada, kai juos slegia rūpesčiai. Įsivaizduokime, kad vyras nusprendžia daugiau atsiverti savo gyvenimo draugei. Taigi kai ji paklausia, kaip jam sekėsi darbe, jis, užuot ištaręs įprastą „gerai“, papasakoja apie netikėtą susitikimą ir pokalbį su kolege iš kito skyriaus. Net jei taip nutiktų, neturite pagrindo įtarti, kad jis tai kolegei jaučia simpatiją. Džiaukitės, jei jūsų vyras su jumis atviras.

2. Jei jis kalbėdamas ryja seiles, greičiausiai kažką slepia. Na, taip, kai kurie tyrimai rodo, kad kai vyras nervinasi, jo stemplės raumenys susiaurėja, todėl gerklė ima džiūti. Tačiau tai dar nereiškia, kad jis slepia ką nors blogo. Galbūt jam tiesiog nesisekė darbe ir jis nenori savo problemomis jūsų užkrauti. Mieli vyrai, po sunkios dienos darbe nepamirškite nusipirkti buteliuką vandens.

3. Jei jis nori dažniau mylėtis, turi kitą. Kai kuriuose moterims skirtuose žurnaluose siūloma atkreipti dėmesį, jei jis nori dažniau mylėtis. Galbūt jis taip bando užmaskuoti savo neištikimybę? Visai nereikia kurti detektyvo. Ar ne kur kas labiau įtikinama, kad jūs tiesiog pastarosiomis dienomis nepakartojamai atrodote?

4. Jei jis ima daug dėmesio skirti savo išvaizdai, turi kitą. Kodėl vyrai negali savimi rūpintis? Jei jis sportuoja, renkasi, ką rengtis, ir iš spintos išsitraukė skutimosi mašinėlę, dar nereiškia, kad jus apgaudinėja. Galbūt jis tiesiog nelabai pasitiki savimi ir tokiu būdu stengiasi sulaukti aplinkinių dėmesio. Užuot jį įtarinėjusi, parodykite dėmesį.

5. Sunerimkite, jei jis pernelyg saugo asmeninį kompiuterį ar telefoną. Kam reikalingas kompiuterio slaptažodis ar telefono „pin“ kodas, jei jis pasakomas kitiems? Galbūt vyrai tiesiog mąsto logiškai, kad slaptažodis todėl ir yra slaptažodis, nes jis turi būti slaptas. Nieko asmeniško, tiesiog logika…

6. Jei iš darbo jis grįžta laimingas, apgaudinėja su kita. Ir kaip jis drįsta būti laimingas? Mielos moterys, tikrai nereikia persistengti įtarinėjant savo mylimąjį. Verčiau pasidžiaukite, kad jūsų gyvenimo draugas džiaugiasi gyvenimu.

7. Jei jo draugai su tavimi nebendrauja, jūsų santykiai neturi ateities. Na, galbūt jaunesniems vyrams draugai daro didelę įtaką, bet tikrai ne lemiamą. Patikėkite, jūsų santykių ateitis priklauso tik nuo jūsų abiejų.