Jo galvoje

Galvojate, kad tik moterys turi paslapčių ir gudrybių, kurios padeda užkariauti nieko apie tai nenutuokiančio vyro širdį? Deja, ne. Pasak amerikiečių psichologės Zoe Strimpel, vyrai ne tokie jau “dundukai” šioje srityje, kaip dažnai apie juos galvoja dailioji lytis. Dar daugiau, teigia psichologė, jie net “klastingesni” už moteris.

Psichologė pateikia 4 pagrindinius faktus apie vyrų sąmonę, kurie turėtų padėti kiekvienai moteriai kovojant už asmeninę laimę. Šį sąrašą autorė pateikia užsienyje bestseleriu jau tapusioje knygoje “Ką po velnių jis galvoja? Visi svarbiausi klausimai apie vyrus”.

1 faktas. Vyrai užmeta akį į “moteriškus skaitalus”, o tai, ką sužino, panaudoja prieš mus.

Pagal statistiką, knygas apie tai, kas yra meilė arba kaip suvilioti vyrą per 10 dienų, dažniausiai skaito moterys. “Tokių knygų 70 proc. skaitytojų auditorijos sudaro nepasitikinčios arba gyvenimu nusivylusios damos. Likusi 30 proc. dalis – vyrai, kurie tokias moteris medžioja”, – teigia Z.Strimpel.

“Skirtingai nuo gyvūnų, vyrai moka skaityti. Ir skaito viską, kas jiems parašyta apie moteris. To pasekmė – jie puikiai žino, ko moteris iš jų tikisi ir jomis manipuliuoja”, – pateikia knygoje vieno paciento 28-erių Tomo L. nuomonę psichologė. Tas pats pacientas sako, kad žinodami moteriškąsias silpnybes, vyrai puikiai jomis pasinaudoja įviliodami moterį į lovą, o po to gali daugiau jos gyvenime ir nepasirodyti.

Taigi, daro išvadą Z.Strimpel, jeigu vyras yra itin dėmesingas, švelnus, stebina jus siurprizais nuo pat pirmos pažinties dienos – dar nereiškia, kad gavęs, ko siekia, jis dar bent kartą paskambins.

2 faktas. Vyrai tokie patys isterikai kaip ir moterys

Jis nesupranta, kodėl taip jaudinatės, jei nudažytų plaukų spalva šiek tiek pakito. Patikėkite, panikuoti dėl smulkmenų sugeba ne tik moterys.

Vyrai taip pat turi savų įnorių, ir jeigu jų nepavyksta patenkinti, gali imti isterikuoti. Skirtumas tik tas, kad vyras greičiausiai savo nepasitenkinimą įstengs nuslėpti, nei prisipažins apie tai moteriai. Dažniausiai tos užslėptos emocijos pasireiškia keistu elgesiu ar reakcijomis. Pavyzdžiui, vietoje to, kad tiesiai šviesiai pasakytų: “Mieloji, mane erzina, kai tu tiek ilgai pliurpi telefonu!”, jis tyliai ims jums keršyti: nekreips į jus dėmesio, ilgai neatsilieps telefonu, neatsakys į trumpąsias žinutes ir t.t. Todėl patarimas vienas – tiesiai šviesiai jo paklausti, kas jam nepatinka, arba pralaukti, kol ta “isterija” praeis.

3 faktas. Nėra vyro, kuris trokštų “laisvų santykių”

Net jeigu vyras į kairę ir į dešinę pasakoja apie laisvų santykių privalumus, giria poligamiją, jis meluoja. Netgi išdrįsęs jums pasiūlyti susitikinėti ne tik su juo, tyliai viliasi, jog pasakysite, kad jums jo vieno pakanka.

4 faktas. Vyrams seksas – ne dingstis užmegzti rimtus santykius

Jeigu vyras jums atvirai siūlo intymius santykius, būkite tikra – apie rimtus santykius su jumis jis tikrai negalvoja.

Kaip teigia Z.Strimpel, vyrai iš anksto moterims priskiria tam tikras roles – mylimosios, draugės ar moters vienai nakčiai – ir pakeisti to statuso praktiškai neįmanoma.

“Jeigu vyras moteriai pasiūlo permiegoti, jis tik to nori ir nieko daugiau, – tikina dar vienas psichologės pacientas Entonis A.

Taigi, sutikti su viskuo – ne pati geriausia išeitis, norint užkariauti vyro širdį, mano Z.Strimpel. Greičiausiai jūsų “pasiaukojimas” bus suprastas kaip savaime suprantamas dalykas, o jūsų telefono numerio jo telefone neliks jau kitą rytą.

Comments are closed.