Gražioms moterims sunkiau rasti meilę?

Ar manote, kad gražioms moterims lengviau susirasti antrąją pusę? Galbūt taip atrodo tik iš pirmo žvilgsnio. Pateikiame kelias priežastis, kodėl labai gražioms moterims susirasti mylimą žmogų gali būti sunkiau nei kitoms.

Tiesa, kad vyrai myli akimis. Tuomet kodėl pasaulyje yra tiek daug gražių, bet vienišų moterų? Sunku tiksliai į šį klausimą atsakyti, tačiau pasvarstyti tikrai galime.

Galbūt gražioms moterims susirasti antrąją pusę sunkiau, nes:

1. Pamatę labai gražią, savimi pasitikinčią moterį vyrai gali paprasčiausiai pagalvoti, kad ji – ne jų nosiai! Dažnai vyrai yra labai išdidūs ir jie negali susitaikyti, jei kokia nors moteris juos atstumia. Kiekvienas vyras turi tam tikrą įsivaizdavimą, koks jis yra, ko jis vertas ir kokią moterį jis gali turėti. Jei pamatęs dailiosios lyties atstovę vyras pamano, kad ji jam per gera, kažin, ar jis ryžis rodyti jai dėmesį ir kur nors pakviesti.

2. Pamatę pritrenkiančią gražuolę vyrai gali pagalvoti, kad ji per daug reikli sau. Brandesni vyrai žino, kad moteris gali per daug savimi nesirūpinti ir būti labai graži. Tačiau stereotipiškai mąstantys vyrai gali galvoti, kad labai daili moteris praleidžia valandų valandas grožio salonuose, laikosi griežtos dietos ir perka tik geriausios kokybės drabužėlius.

Vargu, ar su tokia moterimi kuriam nors vyrui bus įdomu, nes ji viskam labai išranki. Su ja nepapietausi užkandinėje, nes ji laikosi dietos, ir nenueisi bet kada į kiną, nes ji apsilankymus grožio salone kruopščiai planuoja prieš mėnesį. Be to, jis žino, kad reikės apmokėti visas jos sąskaitas. Tiesa, stereotipai kartais gali atitikti tikrovę.

3. Pamatę internetinėje pažinčių svetainėje labai gražios moters nuotrauką, vyras dažniausiai pagalvoja, kad ji netikra ir dėl to jos neužkalbina. Daugelis mano, kad labai gražios moters nuotrauka internetinėje pažinčių svetainėje gali reikšti, kad ji – ne jo nosiai, kad tai labai sena jos nuotrauka ir ji jau seniai atrodo kitaip, kad nuotraukoje iš viso yra ne ji arba kad nuotrauka pagražinta specialia programa.

4. Kai kurie vyrai gali turėti kitokį grožio suvokimą. Grožis – tai neapibrėžiama sąvoka. Kas gražu vienam, nebūtinai gražu kitam. Ne visiems vyrams patinka moterys, kurios daugumai atrodo labai gražios ir seksualios.