5 būdai parodyti, kad nesate gera mergaitė

Bučiuojatės tik per antrą pasimatymą, vengiate atviresnių drabužių, o jei draugė kelias minutes pavėluoja į susitikimą, pusvalandį jai skaitote paskaitą apie atsakomybę. Daugelis neslepia manantys, kad būsite gera žmona, tačiau kandidatų į jūsų širdį taip ir neatsiranda… Ar jums nepabodo, kad visi jus laiko gera mergaite? Laikas pasikeisti!

1. Pakeiskite aprangą. Tai visai nereiškia, kad turite išmesti visus senus drabužius ir kardinaliai pakeisti savo garderobą. Tačiau nevenkite šiek tiek laisvesnių drabužių, išryškinančius jūsų figūrą.

2. Neabejokite. Jei aplinkiniams atrodote drovi, miela mergina, bus sunku atsikratyti geros mergaitės stereotipo. Kad ir ką sakytumėte, aplinkiniams turite atrodyti užtikrinta ir pasitikinti savimi. Nepamirškite, kad geriau suklysti nei abejoti, ir neklysta tik tie, kurie nieko nedaro.

3. Būkite drąsi. Ar iki šiol bijojote net žvilgtelti į jums patinkantį vaikiną ar vyrą? Pasistenkite atsikratyti panašių nepagrįstų baimių. Taip, tai padaryti nebus lengva, tačiau net ir ilgiausias kelias prasideda nuo pirmo žingsnio. Iš pradžių galite tiesiog priėjusi prie nepažįstamo vyriškio paklausti, kiek dabar valandų. Pamatysite, po truputį tapsite drąsesnė.

4. Jums patinkančiam vyrui ar vaikinui rašykite dviprasmiškas žinutes. Jei jau turite draugą, tikrai nepakenks, jei kartais parodysite jam išdykusios mergaitės pusę. Pavyzdžiui, palikite intriguojančią žinutę jo priešpiečių dėžutėje.

5. Nusidažykite plaukus kita spalva. Vienas iš drastiškų būdų pasikeisti yra pakeisti plaukų spalvą. Juk ne be reikalo sakoma, kad kai moteris nusidažo plaukus, užpuolusios sezoninės depresijos lyg nebūtą!