10 populiariausių frazių, reiškiančių, kad moteris nenori santykių

Vyrai, pabendravę su feministėmis, iš tikrųjų prieina išvadą, kad jie tik ir nori apgauti, nuskriausti ir palikti moteris. Nors nei vienas vyras negali prilygti moters sugebėjimams atsisakyti mylėtis.

“Tu man kaip draugas(brolis)“

Pats populiariausias tarp moterų atsisakymas mylėtis. Vadinasi, su ta moterimi jums nieko neišeis, nes jūs jai nei seksualus, nei įdomus. Na, nebent tiesiog geras žmogus.

“Pinigai ir išvaizda – nėra svarbu. Daug svarbiau, koks jis žmogus“

Iš dalies tokiomis frazėmis mėgsta svaidytis moterys, įlipusios į gražuolio vyro prabangų automobilį. Jei jums tai buvo pasakyta, žinokite, kad jumis susidomėjo tik dėl jūsų finansinės padėties arba išvaizdos, arba kelia savo kainą: „girdi, mes mielos ir geros, ir mums visai nereikia jūsų pinigų.“

“Paskambink man… kurią nors dieną“

Kyla klausimas: kurią konkrečiai dieną? Tačiau sakykite „ačiū“ jai, kad atviru tekstu nepasakė, kad nenori su jumis bendrauti. Būkite užtikrinti, net jei ir paskambinsite „kurią nors dieną“, kažin ar ji atsilieps.

“Aš dabar nepasirengusi rimtiems santykiams“

Ko gero kiekvienas vyras bent vieną kartą gyvenime buvo patekęs į tokią situaciją. Jis veda moterį į restoraną, kalba jai meilius žodžius, dovanoja gėles. Ir, bac, tiesiai į tarpuakį. Suprantama, kad jums draugo statusas ne prie širdies, todėl, tikėtina, vien draugiški santykiai greitai iširs.

“Man – menstruacijos“

Paprasčiausias būdas lengvai išsisukti nuo sekso.

“Aš šiandien negaliu. Man skauda galva, labai pavargau darbe, neturiu nuotaikos“

Iš esmės tai visų ištekėjusių moterų standartinė frazė. Ji iš pradžių žiūri serialą, po to padaro tvarką namuose, apskambina draugėms, o tik paskui, jei vis dėlto atsiras nuotaika, suteiks vyrui nedidelę sekso dozę.

“Dydis man neturi jokios reikšmės“

Sakydama šią frazę moteris nori jus nuraminti, tačiau nereikėtų tikėti tuo, ką ji sako. Jei jūsų „draugas“ mažesnis nei jos ankstesnio partnerio, ji tai įvertins ir galbūt ieškos kito partnerio.

“Pas mus viskas bendra“

Moterys šią frazę vartoja tada, kai joms reikia vyro pinigų ir jos žino, kad jis jų turi. Todėl pasiruoškite tam, kad ji tvarkys „bendrus“ pinigus. Iš tikrųjų tai – nesąžininga, tačiau daug vyrų to neišvengia.

“Aš noriu, kad tu būtum laimingas“

Tai – slopinanti budrumą frazė, ypač jei ji tai pasako išpūtusi nustebusias akis ir nutaisiusi nekaltą šypsenėlę. Ir įsidėmėkite, kad taip bus tik iki vestuvių. O po jų greičiausiai viskas kardinaliai pasikeis. Ir iš mielos būtybės pavirs nervinga, valdinga komanduotoja, o jūsų dvasinei ramybei ateis galas.