Kaip atnaujinti santykius

Atnaujinti atšalusius ar nutrūkusius santykius gali būti nelengva, tačiau įmanoma. Prieš nuspręsdami atnaujinti santykius su jums patinkančia moterimi ar vyru, gerai pagalvokite, ar tikrai to norite. Jei taip, tuomet imkitės darbo!

Pateikiame tris svarbiausius žingsnius, ką daryti, jei norite atnaujinti santykius su jums patinkančia moterimi ar patraukliu vyru.

1. Skirkite laiko sau. Skirkite šiek tiek laiko sau, kad galėtumėte apgalvoti visus už ir prieš, kodėl turėtumėte tai padaryti. Pagalvokite, kodėl nutrūko jūsų santykiai, su kokiais sunkumais jūs abu susidūrėte, ką darėte ne taip, kad viskas taip baigėsi. Tik atsakę sau į šiuos klausimus galėsite pasistengti, kad tai nepasikartotų. Kai viską apgalvosite, imsite geriau suvokti, ar tikrai norite atnaujinti santykius. Be to, turėsite puikią progą pamąstyti ir apie tai, ko jūs trokštate, kokie yra jūsų siekiai ir tikslai gyvenime.

2. Nespauskite to, su kuriuo norite atnaujinti santykius. Nesitikėkite, kad jis ar ji puls jums ant kaklo, kai vėl imsite rodyti dėmesį. Jei turite kokių nors nuoskaudų (arba jų turi tas, su kuriuo norite atnaujinti santykius), vėl užmegzti santykius gali būti sunku. Nepamirškite, kad negalite kontroliuoti kito žmogaus, tad visada išlieka tikimybė, kad jis ar ji jus atstums. Jei taip nenutiks, vis tiek turėtumėte jam ar jai duoti šiek tiek laiko viską apgalvoti.

Parodykite dėmesį, pakvieskite kavos ar į kina, pasakykite apie savo ketinimus ir tuomet jį ar ją bent kelioms dienoms palikite ramybėje. Kitas žmogus pats turi nuspręsti, ar nori tęsti santykius su jumis. Jei po poros dienų jis ar ji sutinka su jumis vėl susitikti, žinokite, kad tai geras ženklas.

3. Atkurkite bendravimą. Jei jūs abu nusprendėte pamėginti dar kartą, turite galvoti apie tolimesnį žingsnį – kaip iš naujo su juo ar ja užmegzti artimą emocinį ryšį. Pradėkite nuo paprastų ir mandagių pokalbių. Visada būkite atviras, nemeluokite bei venkite per daug radikalių ar kritiškų pasisakymų. Stenkitės nekartoti klaidų, kurias padarėte anksčiau.