Vasara praėjo?

Sveiki mielieji!

Savaitgalį plaukiau su draugais baidarėmis. Oras mums nusišypsojo. Saulė nekaitino, bet ir lietus nebaudė. Vingiavome Grūdos upe – slenksčiai, rąstai ir akmenys paįvairino mūsų plaukimą sukurdami įveikiamas, bet netikėtas kliūtis. Netgi neapvirtome. Pirmadienį tik raumenų skausmai bepriminė apie puikų poilsį. Kepėme dešreles ir plepėjome prie laužo. Labai gera išlėkti į gamtą su šilta, širdžiai miela kompanija ir taip atsiplėšti nuo kasdienių darbų darbelių…

Tokia visa atsigavusi ir pasiilgusi Jūsų kompanijos iki pirštų galų menu, kad jau seniai buvo mūsų renginys. Todėl kviečiu į “Vasaros uždarymą”, jaukiai pasėdėti prie laužo, išsikepti dešrelių ir pasidalinti mintimis. Vis žiūriu į dangų ir bandau kaip ragana užburti orą penktadieniui. Kol kas astrologai nedžiugina, bet aš vis tiek naiviai ir iš dalies pagrįstai tikiuosi geriausio. Juk dabar oras per dieną pasikeičia po kelis kartus. Gal gamta iškrės smagų pokštą ir pasitiks mūsų vakaronę gražiu vasarišku vakaro dvelksmu be lietaus debesų ir lašų?..

Trumpas instruktažas:

  1. Pasirūpinkite – patogia avalyne, vienkartiniu lietpalčiu, šiltesniais rūbeliais, rankšluosčiu (jei planuojate maudytis), apklotu, jei planuojate užsisėdėti ilgiau.
  2. Galite atsinešti užkandžių, gėrimų.
  3. Neužmirškite dešrelių, kepsnių arba šašlykų.

Visi užsiregistravę mūsų renginyje gaus informacinį laiškutį su žemėlapiu, kuriame bus tikslesnė vakarėlio vieta. Būtinai registruokitės mūsų sistemoje, nes norime žinoti tikslų dalyvių skaičių.

Neužmirškite pasitikrinti savo elektronino pašto dieną prieš renginį!

Iki greito susitikimo, mielieji! Laikykime dar vasarą už kasų!

KRIS

Comments are closed.