Ar moki flirtuoti?

Kas žengia pirmąjį žingsnį?

Per vakarėlį…

Šventė – ideali vieta flirtui. Simpatiškam vaikinukui „sumeškerioti“ nereikia kažkokių ypatingų būdų. Jei tavo akį patraukė kuris nors šventės dalyvių, stenkis atkreipti jo dėmesį. Iš pradžių flirtuok akimis, o paskui apdovanok žavia šypsena. Jei vaikinas atsakys taip pat šypsena, – esi pusiaukelėje į pergalę.

Jei jis tik trumpam pažvelgia į tavo akis, o paskui greitai nusuka jas į šalį, tai dar nereiškia, kad nedomini jo. Paprasčiausiai vaikinukas yra kuklus. Pagelbėk vargšeliui! Prieik prie jo, ir paklausk, ar jis žino, kaip vadinasi dabar skambanti daina. Nuo šio paprasto klausimo ir užsimegs judviejų pažintis.

Mokykloje…

Įsižiūrėjai klasės draugą? Tai – didžiulis pranašumas. Matai jį kiekvieną dieną ir tai praskaidrins net nemėgstamų užsiėmimų monotoniją. „Ar duosi nusirašyti savo namų darbus? Gal gali paaiškinti biologijos užduotį?“ Jei to paprašo vaikinukas, kuriam simpatizuoji, žinok, jis yra taip pat tau neabejingas. Vėlesnis tavo elgesys panašus į malonų vaikų žaidimą. Drauge paruoškite namų užduotis, o po to eikite į kiną.

Jei vaikinukas dar neužkalbino tavęs, iniciatyvą imk į savo rankas. Paklausk jo, ar galite drauge patikrinti paskutinį matematikos testą! Jei vaikinukas sutiks, – didžiausia kliūtis jau įveikta.

Mieste…

Dykinėdama po miestą, užsuki į jaunimo drabužių parduotuvę (čia nuolat atnaujini savo garderobą) ir pamatai savo svajonių princą! Turi nedaug laiko situacijai įvertinti. Jei šalia vaikino nėra moteriškos giminės palydovės – nedelsk!

Šioje situacijoje pagelbės maža gudrybė. „Apsiginkluok“ medvilniniais marškinėliais ir prieik prie vaikino. Paklausk jo, ar tai, ką išrinkai, tinkama dovana broliui gimtadienio proga. Jei vaikinas leisis į išsamius patarimus mados klausimais, – tavo šansai geri. Jis užkibo ant tavo kabliuko! Atsidėkodama už patarimus, vaikiną pakviesk gerti kavos…

Draugų būrelyje…

Ko gero, ši situacija yra labiausiai komplikuota. Tarp draugų beveik kiekviena mergaitė turi geriausią bičiulį. Logiška, kad čia be jausmų neapseinama. Ar per kiekvieną susitikimą su šiuo vaikinu tavo širdelė suspurda? Jei taip, diagnozė aiški: esi įsimylėjusi! O kaip elgiasi vaikinas?

Jei per jaukius draugų susibūrimus prie televizoriaus, jis atsitiktinai prisiliečia ar paima tave už rankos, – meilės barometras rodo saulėtą orą. Bet tam, kad nekiltų nesusipratimų ir nenukentėtų draugystė, kokiu atveju reikalingas atviras pokalbis!

Vaikinas tau taip pat neabejingas, jei…

Ilgai žiūri į tave, o paskui sutrinka ir nusuka akis į šalį.

Nuolat yra šalia tavęs. Pavyzdžiui, kavinėje ar kino salėje.

Dažnai erzina tave ir pašaipiai gelia (Liaudies patarlė byloja: „Ką myli, tam ir ramybės neduodi“).

Praeidamas, visiškai atsitiktinai (???) prisiliečia prie tavo rankos.

Dėl tavęs lanko net šokių būrelį, nors yra didžiausias tinginys šokti.

Nedelsdamas atsako į visas tavo siunčiamas žinutes mobiliuoju telefonu.

Susitikęs su tavimi, sako komplimentus.

Kaip patraukti vaikino dėmesį? Pasinaudok šiais patarimais, kurių nepavadinsi nemaloniais…

Pakviesk jį į kiną. Nusiųsk bilietą arba savo adresą, – tai vaikiną suintriguos ir jis būtinai ateis.

Jei tau patinka, pagirk jo šukuoseną! Ir vaikinams patinka komplimentai.

Flirtuok akimis. Žvilgsnių žaidimas uždega abu!

Išsiaiškink jo elektroninio pašto adresą! Pasiųsk laiškelį, alsuojantį meile!

Įrašyk kasetę ar kompaktinį diską su savo mėgtsma daina ir slapčiomis įdėk į jo kuprinę!

Įsprausk į vaikino ranką raštelį! Kas ten turi būti parašyta? Žinoma, tavo telefono numeris!

Savo nuotrauką padalink į tris dalis! Pirmiausia pasiųsk jam savo akis, po to nosį ir lūpas.