Kaip bučiuojasi įvairiose pasaulio šalyse?

Patinka bučiuotis? Na, kas to nemėgsta! Tačiau gal ne visi žino, kad įvairiose pasaulio šalyse gyvuoja neįprastos bučiavimosi tradicijos. Kaip manote, iš kur atsirado terminas „prancūziškas bučinys“?, kaip bučiuojasi eskimai ir dėl kokių bučinių JAV galima atsidurti už grotų.

Prancūzijoje

Prancūzijoje daugelio mėgstamą ir žinomą prancūzišką bučinį vadina sielų susiliejimu. Į šį aistringą bučiavimąsi įtraukiamos ne tik lūpos, bet ir liežuvis. Ypač svarbu atodūsiai ir jausmai, kad prancūziškas bučinys būtų tikras.

O ar žinai, ką reiškia „prancūziškas bučinys 2”? Tai, galima sakyti, patobulintas anksčiau minėtas bučinys. T.y. bučiuojamasi tik liežuviais. Šį stebuklingą bučinį sugalvojo išlepinti meilėje prancūzai. Be to, šioje šalyje bučiuojasi visi ir kasdien. Juk dauguma europiečių šiaip pripratę pasibučiuoti tik susitikus ir į skruostą. O štai paryžiečiai tada pasibučiuoja keturis kartus. Beje, pradeda nuo kairiojo skruosto.

Šiaurės Aliaskoje

Nori išmokti bučiuotis taip, kaip priimta Šiaurės Aliaskoje? Tada tau teks kaip reikiant pasistengti, nes taip, kaip bučiuojasi eskimai, tai daugiau, nei vien trynimasis nosimis. Susilietus su mylimojo nosimi, reikia kiek praverti lūpas ir tuo pačiu metu įkvėpti jo aromatą. O paskui iškvėpti, stipriai suspausti lūpas ir tvirtai prisiliesti nosimi prie mylimojo skuosto ir taip sustingti kelioms akimirkoms.

Rytų šalyse

Ko gero japonai – kukliausi įsimylėjėliai. Jie niekados nesibučiuoja viešai. Nepriimta bučiuotis kitiems matant ir Taivane, Kinijoje ar Korėjoje. Vis dėlto kaip atrodo japoniškas bučinys?

Atsistokite su mylimuoju vienas į kitą veidu nedideliu atstumu, nusilenkite, bet tik be apsikabinimų, ir sekundei prisilieskite prie vienas kito lūpų. Būtent taip bučiuojasi Japonijoje jauni žmonės. Netoleruojami vieši pasibučiavimai ir Indijoje. Kitiems žmonėms matant bučiuotis gali tik sutuoktiniai. Beje, toje šalyje laikoma, kad žmonės, apsikeitę seilėmis, apsikeičia ir sielomis.

JAV

Amerikiečių mokslininkai atliko tyrimą ir išsiaiškino, kad toje šalyje bučiuojamasi dažnai ir daug, skirtingai nei kitur. Pavyzdžiui, amerikiečių moteris vidutiniškai bučiuojasi 80 kartų, kol išteka. Taip pat tyrėjai išsiaiškino, kad geidžiamiausia moteris, kurią nori pabučiuoti vyrai – Holivudo aktorė Angelina Jolie. O vyras, kurį nori pabučiuoti daugiausia merginų – Bradas Pittas.

Nepaisant turtingos JAV seksualinės kultūros, kai kuriose šalies valstijose veikia įstatymas, pagal kurį vyrams su ūsais draudžiama bučiuoti bet kurį žmogų. O Konektikuto valstijoje vyrams sekmadieniais negalima bučiuoti savo žmonų. Tuo tarpu Ajovos valstijoje šerifas gali suimti bet kurį, pabučiavusį nepažįstamą žmogų.