Pasimetęs tarp dviejų moterų: kaip išsirinkti?

Kartais antrosios pusės paieškos gali užtrukti labai ilgai. O ką, jei likimas iškrėtė pokštą ir suteikė jums progą vienu metu susipažinti su dviem nuostabiomis moterimis? Kurią iš jų rinktis?

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt visiems vyrams, pakliuvusiems į panašią situaciją, siūlo sau užduoti kelis klausimus. Nuoširdūs atsakymai į juos padės apsispręsti, su kuria iš jų tęsti romantiškus santykius.

Kuri iš jų yra patrauklesnė? Logiškas klausimas, ar ne? Ilgalaikiuose santykiuose svarbus ne tik artimas emocinis ryšys, bet fizinis patrauklumas. Gerai pagalvokite, kuri iš jų jums atrodo patrauklesnė, jei vertintumėte tik šį kriterijų. Jums patinka brunetės ar blondinės? Aukštesnės ar žemesnės? O gal kuri nors iš jų labai primena jūsų mamą? Patikėkite, ne be reikalo mokslininkai tikina, kad dažnai vyrai renkasi moteris, kurios yra panašios į jų mamas.

Su kuria drąsiau leistumėtės į kelionę? Dar vienas paprastas klausimas, kurį tiesiog privalote sau užduoti prieš išsirinkdamas vieną moterį. Atsakymas į šį klausimą padės susivokti, su kuria iš jų esate geresnė komanda bei kuria iš jų labiau pasitikėtumėte, jei pakliūtumėte į ekstremalią situaciją svetimoje šalyje (ar gyvenime). Tai labai svarbu renkantis partnerę rimtiems santykiams.

Kokių santykių šiuo metu jūs ieškote? Jei neseniai jus paliko mergina ir šiuo savo poelgiu jus labai įskaudino, greičiausiai norėsite rinktis tą merginą, kuri atrodo patikimesnė, rimtesnė, o ne tą, kuri, kaip sakoma, šiek tiek velnių priėdusi. Kita vertus, jei ieškote ne rimtų santykių, o tik vienadienės paguodos, tikriausiai bus atvirkščiai – mieliau rinksitės tą, su kuria smagiau leisti laiką.

Kuri iš jų rimčiau galvoja apie ateitį? Pagalvokite apie tai, kuri iš jų labiau rūpinasi savo ateitimi, pavyzdžiui, siekia aukštojo išsilavinimo, rūpinasi karjera. Akivaizdu, kad moteris, kuri labiau rūpinasi savo ateitimi, yra labiau pasiruošusi ilgalaikiams santykiams. Tiesa, kai kurie vyrai bijo stiprių, protingų, siekiančių ambicingų tikslų moterų. Kiti, priešingai, dievina tokias moteris. Kokią moterį įsivaizduojate šalia savęs? Kuri iš jūsų potencialių merginų labiau atitinka šį kriterijų?

Su kurios iš jų artimaisiais geriau sutariate? Jei vyras galvoja apie rimtus santykius, greičiausiai būtinai pagalvos apie tai, iš kokios šeimos yra kilusi jo potenciali nuotaka. Nesutarimai su potencialiais uošviais gali būti kliūtis priimant lemiamą sprendimą. Ir atvirkščiai, kuo panašesnės jūsų šeimos, tuo mažiau nesutarimų gali kilti ateityje. Taigi prieš išsirinkdamas vieną, pagalvokite, kurios iš jų šeima jums yra artimesnė. Na, o jei dar nesusipažinote su abiejų moterų šeimos nariais, įvertinkite tai, ką žinote. Pavyzdžiui, kuo dirba jos tėvai, ar esate kilę iš panašaus socialinio sluoksnio, ir panašiai.

Kuri iš jų jums būtų geresnė žmona ir mama? Net jei neplanuojate artimiausiu metu kurti šeimos, atsakykite sau į šį klausimą. Atsakius į jį, sprendimas, kurią moterį rinktis, pasidarys kur kas lengvesnis. Neabejokite savimi – jei jaučiate, kad šiam vaidmeniui labiau tiktų viena, o ne kita, ją ir pasirinkite. Juk tik jūs vienas iš tiesų žinote, su kokia moterimi būsite laimingesnis.

Kuri iš jų labiau jumis domisi? Pagalvokite apie tai, kuri iš merginų labiau domisi jūsų gyvenimu, dažniau paklausia, kaip jums sekėsi, ką veikėte, kokių turite tikslų ateityje. Akivaizdu, kad labiau patinkate tai, kuri jumis labiau rūpinasi. Gal verta jai atsakyti tuo pačiu?