Įsimylėjimas kenkia figūrai?

Dažniausiai pirmieji meilės mėnesiai moterį nudžiugina keliais be jokių pastangų išnykusiais kilogramais. Valio! Tačiau vėliau… Kai jums abiem gera kartu, kai bendras mėgavimasis maistu tampa jaukiu, atpalaiduojančiu užsiėmimu, iškyla nemažas pavojus jūsų figūrai. Šokoladiniai saldainiai, ledai, desertai – visa tai, kuo mus lepina, gali tapti tiesiog papildomais kilogramais. Norint turėti viską – ir intymias vakarienes, ir puikias kūno linijas, pasinaudokite šiais keliais patarimais:

Jūsų porcija turi būti mažesnė

Valgydama kartu su vaikinu ar vyru nepamirškite, kad jūsų abiejų energijos poreikiai skiriasi. Net jei visą laiką būnate kartu ir veikiate tą patį, vyras visada kalorijų išeikvoja daugiau. Prisiminkite, kad moters medžiagų apykaita yra lėtesnė, todėl porcija turėtų būti bent trečdaliu mažesnė.

Savaitgaliai – pavojingos dienos

Jei su savo antrąja puse susitinkate tik savaitgaliais ir jūsų namuose, tai iškyla grėsmė, kad prisivalgysite tokio maisto, kurio nevalgytumėte būdama viena. Jūsų šaldytuve atsiras tokių produktų, kurie patinka jūsų išrinktajam. Iš karto nusiteikite kiekvienam tokiam skanėstui mintyse pasakyti „stop“. Jeigu po savaitgalio dar liko tokių skanumynų, tai juos geriausia kuo greičiau pašalinti – nunešti į darbą, pavaišinti draugus ir tt.

Atsargiai kavinėse

Pasistenkite atsilaikyti prieš stereotipą, kad būtinai turite užsisakyti antrąjį patiekalą. Nesidairykite į mylimojo lėkštę ir užsisakykite kokį nors lengvą užkandį – daržovių ar vaisių salotų. Rekomenduojama vietoje visos tam tikro patiekalo porcijos užsisakyti jos pusę.

Jei gamina Jis

Jeigu vyras pats imasi ruošti vakarienę, tai ant stalo paprastai atsiranda labai kaloringų patiekalų. Be to, pasakyta pastaba apie jo gaminimą gali ilgam atvėsinti jo entuziazmą sukiotis virtuvėje. Jeigu jis jums siūlo pagaminti vakarienę, tai pasiūlykite variantą, kad pati išrinksite maisto produktus. Užuot ėmusi kiaulienos gabalą, nupirkite vištų krūtinėlių, rinkitės produktus, kurie būtų kuo liesesni.

Poilsis prie televizoriaus

Tai gali kelti rimtą pavojų jūsų figūrai. Vyrai dažniausiai yra linkę neštis maisto prie televizoriaus. Paprastai šalia užkandžiais nukrauto stalo jaukiai susirango ir antroji pusė. Visą dėmesį sutelkusi į įvykius ekrane nė nepastebite, kiek daug kalorijų atsiduria jūsų skrandyje. Pasiruoškite sau atskirus užkandžius – susipjaustykite gabaliukais vaisių, daržovių. Geriausia būtų įkalbinti mylimąjį vietoj vakaro prie televizoriaus išeiti pasivaikščioti.

O gal jūs galite papildyti šių patarimų sąrašą?