10 vyrų, kurie yra kiekvienos moters gyvenime

Kiekviena moteris savo gyvenime turi ne vieną jai svarbų ir mylimą vyrą – pradedant tėvu ir baigiant mylimuoju. Žinoma, kartais pasitaiko, kad vienas vyras atstoja juos visus.

1. Tėvas. Tai gali būti senelis, tėvas, dėdė ar net giminystės ryšiais su jumis nesusijęs vyras. Tai vyras, kuriuo jūs nuoširdžiai pasitikite. Jis myli jus besąlygiškai ir linki jums tik paties geriausio. Esate laiminga, jei jūsų gyvenime yra ne vienas toks vyras.

2. Buvęs vaikinas, kuriam bet kada galite skambinti. Skambinate jam tada, kai jums reikia patarimo ar peties, ant kurio galėtumėte išsiverkti.

3. Buvęs, kuriam jūs negalite skambinti. Kad ir ką jis padarė, tikriausiai labai jus įskaudino kaip moterį. Jūs niekada jo nepamiršite, niekada su juo nesikalbėsite ir niekada jam neatleisite.

4. Geriausias draugas. Jus sieja tik platoniški santykiai. Juk paauglystėje tikrai turėjote geriausią draugą. Puiku, jei vis dar su juo palaikote santykius ir kartais susitinkate. Santykiai su šiuo vyruku yra nuostabus todėl, kad niekas geriau už jį neprimins, kokia buvote penkiolikos, nes tik jis žino apie jūsų raudonus plaukus ir tuomet rašytą poeziją.

5. Vyras, kurį mylite, bet su kuriuo niekada neužmegsite santykių. Jūs manote, kad jis nuostabus, tiesiog idealus vyras, tačiau nejaučiate jam jokių romantiškų jausmų. Manote, kad visos aplink jį esančios moterys nėra jo vertos, bet jūs pati artimesnių santykių su juo nenorėtumėte.

6. Vyras, kuris paskatino jus siekti karjeros. Tai gali būti jūsų kolega, kuris tikėjo jumis, kai jūs netikėjote pati savimi. Galbūt šis vyrukas net po daugelio metų jums paskambina tam, kad pasakytų: „Tavo pirmoji knyga buvo nuostabi. Juk visada sakiau, kad tu talentinga. Kada išeis antroji tavo knyga? Negaliu sulaukti!“

7. Vyras, kuriam skambinate, kai reikia perstatyti baldus. Galbūt tai kaimynas, kuris niekada neatsisako padėti. Jis netraukia jūsų kaip vyras, jūs net neturėtumėte apie ką su juo pasikalbėti, tačiau jis nepamainomas, kai nusprendžiate perstumdyti baldus.

8. Vyras, kuris jus dievina. Nesvarbu, ar tarp jūsų kas nors buvo, ar ne, jis mano, kad esate ideali moteris. Jis pateisina visus jūsų poelgius ir tenkina visus jūsų norus. Deja, jūs nieko jam nejaučiate.

9. Vyras, kuris su jumis flirtuoja, bet nenori užmegzti santykių. Tai gali būti jūsų kirpėjas, kuris su jumis flirtuoja, bet nekviečia į pasimatymą.

10. Mylimasis. Jūs jo neidealizuojate, nes puikiai žinote visus jo trūkumus ir pliusus. Jis tiesiog jūsų gyvenimo pakeleivis.