6 patarimai vyrams, kaip atrodyti jauniems ir sveikiems

Šiuolaikiniams vyrams neužtenka tik pasipurkšti mėgstamu kvapu ir naudoti balzamu po skutimosi, jie renkasi ir serumą plaukams, veido losjoną bei paakių kremą. Išlaikyti jaunystę, bent jos likučius – aktualu ne tik moteriai. Pristatome dėmesio sulaukiančius jauninamuosius produktus bei priemones – 6 patarimai vyrams, kaip atrodyti jauniems ir sveikiems.

1. Vyrai, dažniau prisiminkite, kad kremą reikia ne tik turėti, bet ir naudoti!

2. „Nesiskolinkite“ veido kremo iš žmonos, nes, kaip teigia dermatologai, jūsų oda yra storesnė nei moterų, daugiau išskiria riebalų, prakaito. Todėl ir jūsų kosmetikos priemonių ingredientai turi būti skirtingi, kitaip veikti. Jūsų kosmetika aštresnė, nes turi pašalinti daugiau riebalų ir mirusių ląstelių.

3. Vešlūs plaukai – ryškus jaunystės ir sveikatos pėdsakas. Rūpinkitės savo galva taip, kaip ja rūpinasi moterys. Jos naudoja daugybė kaukių, specialių produktų, pagreitinančių augimą ir pan. Naudokite ir jūs. Plinkantieji, prisiminkite šį pavadinimą – „Marlies Moller Men Unlimited“ šampūnas. „Marlies Moller“ – vienas sėkmingiausių prekės ženklų išskirtinėje Europos plaukų priežiūros priemonių rinkoje. Stiprinamasis šampūnas „Men Unlimited“, kurio sudėtyje yra pantenolio apsaugančio plaukus ir galvos odą nuo išsausėjimo. Unikalus „Phyto-Cell“ kompleksas su kamieninėmis obuolių ląstelėmis stiprina plaukus ir skatina augimą.

4. Vyrai, jei turite dvigubą pagurklį, sukluskite. Yra kompanijų, gaminančių serumą nuo dvigubo pagurklio. Žadama, kad per 8 dienas toks serumas akivaizdžiai panaikina pagurklį ir patobulina žandikaulio liniją. Dieninis serumas šalina riebalus, skatina sausinimą, reguliuoja insulino poveikį, kuris yra ypač reikšmingas pavakare – padeda iš ląstelių šalinti riebalus. Serumo ingredientai išsaugo vyriškų hormonų poveikį, neleidžia kauptis riebalams, ramina odą po skutimosi ir lengvina riebalų atsiskyrimą nuo ląstelių.

5. Pasitikėkite šimtmečius gyvuojančių kompanijos „J & E Atkinson‘s“ ar milijonų pasaulio vyrų pripažintomis, tokiomis kaip: „Clarins“, „Lancaster“, „La Prairie“, „Decleor“ priemonėmis, nepirkite iš kioskų. Kioskus palikite vaikams.

6. Jei abejosite, ar verta išleisti kremo indeliui ir ar verta juo teptis, prisiminkite seną posakį: „Turime tik vieną odą, todėl privalome ja rūpintis“, juk į valyklą darbužius nešame?