11 moterų tipų. Kokios ieškote jūs?

Ar kada susimąstėte, kokią moterį įsivaizduojate šalia savęs visą gyvenimą? Gal ji turi būti ta, kuri negali gyventi be linksmybių ir kuri yra kompanijos siela? O gal norėtumėte, kad jūsų gyvenimo moteris būtų rami ir tyli, tačiau net naktį pakelta galėtų išvardinti visų Europos šalių sostines?

1. Vakarėlių liūtė. Tokia moteris dievina linksmybes. Kad ir kur ji bebūtų, ji visada bus kompanijos siela. Ją sutiksite naktiniame klube ar bare. Su ja bus visada smagu. Ji greičiausiai labai mėgsta šokti ir išbandyti ką nors naujo. Gali būti, kad ji dievina ekstremalų sportą, tad jei jus sužavėjo vakarėlių liūtė, būkite pasirengęs ne kartą šokti su parašiutu.

2. Žvaigždė. Tai moteris, kuri labai save prisižiūri, gal net per daug. Jos manymu, didžiausia nuodėmė yra eiti į parduotuvę nepasidažius. Įvaizdis jai yra viskas. Na, galbūt nieko blogo, jei ji mėgsta gražintis. Tačiau dažniausiai to paties tokios moterys reikalauja ir iš vyrų.

Nesitikėkite užkariauti jos širdies su sportine apranga ir sportbačiais. O jei norite turėti tokią gražuolę šalia savęs, iš anksto būkite pasiruošęs mokėti už jos brangią kosmetiką. Be to, tokia moteris reikalauja labai daug dėmesio. Nuolat turėsite jai sakyti, kokia ji graži ir seksuali, nes kitaip ji pamanys, kad esate jos nevertas.

3. Pamišėlė. Ji labai emocinga ir jūs niekada nežinote, ko iš jos tikėtis. Jai trūksta racionalaus mąstymo, ji niekada negalvoja apie pasekmes. Konflikto metu ji gali daužyti lėkštes ar net supykusi apgadinti jūsų automobilį. Lovoje tokios moterys būna labai aistringos. Jei jūs pasikvietėte ją vakarienės, o ji kelia skandalą, kad padavėjai nepakankamai mandagiai jus aptarnauja, tuomet jūs susitikinėjate su pamišėle.

4. Pilka pelytė. Ji nelabai savimi pasitiki, nemėgsta išsiskirti iš minios. Ji geros širdies ir labai ištikima, tačiau su ja gali būti nuobodu. Ji niekuo nesidomi ir neturi jokių pomėgių. Ji labai tyli ir nedrąsi.

5. Namisėda. Ji didžiąją savo gyvenimo dalį praleidžia namuose. Namuose ji atlieka namų ruošos darbus arba tiesiog žiūri televizorių. Ją sunku ištempti iš namų. Ji dažniausiai yra bedarbė, o jei ir randa darbą, neišdirba jame daugiau nei du mėnesius.

6. Namų šeimininkė. Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad tai ta pati moteris kaip ir namisėda. Tačiau taip tikrai nėra. Namų šeimininkė savo namų ūkį valdo kaip asmeninę įmonę. Jai ne tiesiog patinka laiką leisti namuose, ji yra savi namų šeimininkė. Ši moteris dažniausiai turi mažų vaikų. Jei norite sužavėti tokią moterį, nesakykite jai, kad jums nepatinka vaikai.

7. Rūpestingoji. Tai moteris, kuriai svarbiausia patenkinti vyro poreikius. Tokios moterys dažniausiai taip pat būna ir namų šeimininkės arba namisėdos. Ji labai atsidavusi ir ištikima.

8. Įkyruolė. Ji nuolat nori su tavimi kalbėtis, skambina dešimt kartų per dieną ar daugiau. Ji nuolat ieško jūsų neištikimybės įrodymų, skaito jūsų sms žinutes, elektroninius laiškus, apkrausto kišenes. Jai nereikia priežasties taip elgtis, ji tiesiog – įkyruolė. Tiesą sakant, beveik visos moterys turi įkyruolės bruožų.

9. Ninfomanė. Seksas – tai visas jos gyvenimas. Ji nuolat jūsų geidžia. Vienintelis jos minusas – emocinis ryšys tarp jūsų jai nėra toks svarbus.

10. Protingoji. Ji nori su jumis diskutuoti politinėmis, religinėmis ir filosofinėmis temomis. Ji mėgsta skaityti ir daug žino. Kad ir kokia tema kalbėtumėte, ji visada nori pasirodyti labai protinga.

11. Teisuolė. Ji žino, kaip dera elgtis ir kaip ne. Jūsų nuomonė jai neįdomi, nes tik ji viena žino, kas teisinga.

Comments are closed.