Ar esate tokia moteris, kurios trokšta vyrai?

Išsiaiškinti, ko nori vyrai nėra taip paprasta. Juolab, kad ir skirtingi vyrai nori skirtingų dalykų. Tačiau, nepaisant to, dauguma vyrų moterims kelia tuos pačius reikalavimus. O juk mes visos trokštam būti geidžiamos.

Norime, kad vyrai siektų mūsų prielankumo, garbintų mus, žavėtųsi mūsų išvaizda, charakteriu ir pasiekimais. Ko reikia, kad taip būtų? Visų pirma ir, ko gero, svarbiausia, visada būkite savimi. Nėra sunku atskirti, kada žmogus elgiasi natūraliai, o kada apsimetinėja. Apsimetinėjimas jokiais būdais netinka norint sužavėti potencialų partnerį. Taigi, ko reikia, norint tapti geidžiama?

Pasitikėjimas savimi. Moteris, kuri pasitiki savimi tikrai patrauks vyrų dėmesį. Pasitikėjimas savimi reiškia, kad moteris greičiausiai yra ne iš kelmo spirta, yra racionali ir atkakli. Savimi pasitikintis vyras tikrai neliks abejingas moteriai, kuri gali būti lygiavertė partnerė, draugė ir patarėja.

Stilius. Rūbai labai daug pasako apie moterį. Kokius rūbus ji renkasi, gali padėti identifikuoti moters gyvenimo būdą. Taigi, jūs tikrai nenorėsite rinktis pernelyg išaukiančius ar net vulgarius rūbus, siekdama patraukti norimo vyro dėmesi. Jūsų stilius turi atspindėti jūsų asmenybę, su tokiais rūbais jausitės nesuvaržyta, o gerai besijausdama – labiau pasitikite savimi.

Intelektas. Klystate manydama, kad vyrui sužavėti užteks gražaus veidelio ir dailios figūros. Save gerbiantis vyras tikrai susižavės tik išprususia ir įdomia pašnekove. Visi esame skirtingi ir kiekvienas turime savitus talentu, atsklaiskite ir pademonstruokite savuosius. Domėkites naujovėmis, siekite išmokti naujų dalykų. Neapleiskite savo hobių. Visa tai praturtins jūsų asmenybę, būsite įdomi ir intriguojanti.

Moteriškumas. Šiais laikai moterys ypač savarankiškos ir nepriklausomos. Tačiau tai jokiu būdu nereiškia, kad reikia prarasti moteriškumą. Moterys iš prigimties yra švelnios, rūpestingos ir atsidavusios. Šios savybės tikrai neliks nepastebėtos ar neįvertintos. Juk visuomet maloniau dėmesinga, atidi ir miela kompanija.

Atvirumas. Moterys dažnai daro klaida laukdamos, kol vyrai perskaitys j mintis. Nelaukite, pasakykite, ko jus trokštate. Atvirumas yra santykių pagrindas, todėl stenkitės būti atviros nuo pat pirmos jūsų pažinties akimirkos. Nebandykite pataikauti ir tiesiai šviesiai sakykite, jei vyro elgesys jums atrodo nepriimtinas.

Žavesys. Moterims būdingas noras žavėti aplinkinius. Jūs neprivalote visą laiką atrodyti lyg eidama podiumu, tačiau stačia galva pasinėrus į rutiną pamiršti visus moteriško žavesio triukus taip pat nevalia.Porų santykiai dažnai pakrinka dėl to, kad partneriai nustoja stengtis vienas kitą sužavėti. Skirkite laiko pasigražinti. Jausitės geriau ir pati, ir priminsite savo partneriui, kokia žavinga moteris esate.

Dėmesys savo kūnui. Vyrai myli moteris, kurios myli savo kūną. Moteris, kuri nesidrovi savo kūno, jame jaučiasi gerai, žino kad jos kūnas gražus ir seksualus tokią pat žinią siunčia ir aplinkiniams vyrams. Atsiminkite, kad tobulų nėra, visi turi trūkumų. Tačiau neleiskite trūkumams užgožti jūsų privalumų. Pažinkite savo kūna, atraskite savo privalumus ir juos išryškinkite. Jei manote, kad kai kurias jūsų kūno dalis reikėtų patobulinti – nustokite verkšlenti ir imkitės priemonių.

Visada prisiminkite – viskas jūsų rankose. Niekada nevėlu geriau pažinti save ir tobulėti. Objektyviai vertinkite save ir aplinkinius. Gerbkite save ir nepamirškite, kad vyras, negerbiantis jūsų – nėra jūsų vertas.