Misteris tobulybė

Jis sąmojingas, moka gražiai (ir brangiai) rengtis, dėmesingas ir velniškai patrauklus – tikras misteris Tobulybė. Žino, ko nori moterys, arba bent įsivaizduoja žinąs. Puikiai išmano širdies ir lovos reikalus. Tačiau dingsta ir atsiranda jūsų gyvenime tik tada, kai jam to reikia.

Žodžiu, Šauniojo (“Seksas ir miestas”) prototipas. Ir tūkstančiai kerių pakimba tarp dangaus ir žemės: ateis-neateis, myli-nemyli, bus kartu iki karsto lentos ar išeis jau ryt.

Jie žavūs, veiklūs, su jais nenuobodu, daug gali išmokti ir patirti, tačiau jie visiškai nepatikimi, todėl planuoti bendrą ateitį – didžiausia klaida. Net didesnė, nei iš viso su jais prasidėti. Moterys iš tokių vyrų tikisi per daug: jei padovanojo gėlių – jau dairosi sutuoktuvių žiedo; jei nusivedė į klubą – nori pristatyti savo draugams, pažįstamiems ir giminaičiams; jei kviečia į savo butą – nori aprodyti, kur vėliau abu gyvensite. Viskas saviapgaulė, nes gėlės yra tik gėlės, klubas – tik gerai praleistas laikas, o butas – … Na, pačios žinot dėl ko.

Jis puikiai gali įsijausti į bet kokį vaidmenį: karžygio, aristokrato, globėjo, švelnaus meilužio – tai viskas, ko nori moterys (bent jau iš pradžių). Skirtumas tas, kad kai jums iš tikro prireiks stipraus peties, jo gali nebūti, nes jis toks nėra. “Šaunuoliui” neįdomi tokia patirtis: viskas, kas jį žavi, – įvaizdis ir nepriklausomybė. Galimybė ateiti ir išeiti kaip katinui, kuris visur vaikščiojo vienas. Moterys – tik madingas, patrauklus aksesuaras, pasirinktas pagal to sezono madą ir nuotaiką. Seniau juos vadindavo dendžiais, o dabar madingų klubų liūtais ir svajonių jaunikiais.

Jis gali jumis žavėtis, jausti aistrą, bet įsisąmoninkit – jis jūsų nemyli, nes tai grėstų jo nepriklausomybei, identitetui. O jei ir susižavi, tai trumpam – iki pirmų jūsų prisirišimo signalų.

Daugybė moterų kartoja tą pačią klaidą – jos įsivaizduoja, kad šitas vyras joms skirtas, todėl nustoja gyventi dėl savęs, pamiršta savo kasdieninius darbus, savo pomėgius. “Aš gyvenu dėl mūsų”, “nuolat apie jį galvoju”, “neisiu su merginomis į klubą, nes jis žadėjo šiandien paskambinti” – pagrindinės įsimylėjusios moters frazės. Gerai, kai jausmas yra sveikas ir abipusis. Jis nepaskambino šiandien, neskambina ryt…Ką darot? Prigalvojat masę pateisinimų (jei jis nepasivargina jų sugalvoti): kažkas atsitiko jo senelei/katei/darbe, guli ligoninėje ar pavogė jo telefoną. O tiesa viena – jis net nemanė jums skambinti.

Jei manot, kad jam reikia laiko susivokti savo jausmuose, paimkite savo įsimylėjimo trukmę ir padalinkite perpus – būtent tiek vyrams užtenka laiko suprasti ar ši moteris svarbesnė už kitas. Jei jūs tikrai rūpite, jis susiras jus. Net gulėdamas ligoninėje, net jei pavogs telefoną.

Magiškas žodelis “paskambinsiu” vyrams (ypač šitiems) neturi tokios reikšmės, kokią turi moterims. Jei mes pažadam paskambinti, visada tai ir padarome, o misteriui Tobuliajam ši frazė nereiškia nieko daugiau nei “gražus oras” – tik mandagumą ar įprotį (nes moterys ant šios meškerės užkimba).

Pasak tokių santykių specialistų Greg Behrendt ir Liz Tuccillo (konsultavo “Sekso ir miesto” scenaristus), tikrai jumis susidomėjęs vyras atras jūsų numerį telefonų knygoje (nors tektų perskambinti visoms merginoms, turinčioms tokią pavardę), susiras jus darbe ar per draugus. Jei to nevyksta, o iniciatyva yra tik iš jūsų pusės – jūs jo nedominate. Bent jau kaip ilgalaikė draugė.

  • Išsisukinėjimai nuo pasimatymų ar pasiteisinimai dėl neskambinimo – netiesioginis atstūmimas.
  • Jei nesulaukėte kvietimo į pasimatymą – jūs jam neįdomi. Tai nereiškia, kad jis labai užsiėmęs. Jei tikrai patiksite, paaukos net savo 5 minučių pietų pertrauką.
  • Jei jūs galite rasti informacijos apie jį, analogiškai tokią pat galimybę turi ir jis. Jei tikrai norės, suras. Neskambinėkite ar kitaip neįkyrėkite jo draugams vien dėl to, kad paliktumėte savo koordinates.
  • Vyrai nepamiršta, kad jam patinkate, todėl nebekankinkit telefono.

Žinau, kaip sunku atsispirti jo kerams: jis toks paslaptingas, patrauklus, vyriškas ir svarbiausia – kitoks… Ar tikrai norite kasnakt spėlioti, ką jis dabar daro, kodėl telefonas tyli ar kodėl neatvyko suplanuotiems pietums?

Jums pasisekė, jei į jūsų gyvenimą užklydo kitas žmogus – visiška pastarojo priešingybė. Galėsite akivaizdžiai sulyginti tikrai mylinčio vyro žodžius ir darbus. Ir beveik 100% garantuoju, kad staiga jūsų telefone suspindės pažįstamas numeris – jiems patinka medžioti.

Netikėtas naktinis skambutis į duris… Atidarysi?