Pakutinės dienos, paskutinės mintys

Sveiki, mielieji! Taip ilgai neberašiau – net nebesu tikra, ar pavyks. Visgi norisi su Jumis atsisveikinti ir palinkėti gražių dalykų.

Na o nuo kitos savaitės laiškus Jums rašys jau kita mergina. Ji ir skaipu atsilieps, ir renginių organizavimo neapleis. Esu tikra – ji iš visų jėgų stengsis, kad Jūsų laikas DarniPora.lt svetainėje ir organizuojamuose susitikimuose eitų sklandžiai ir maloniai. Mačiau, kiek entuziazmo dega jos akyse, tad šis pasikeitimas turėtų atnešti nemažai naujų teigiamų vėjų.

Su Kristina (tai – naujoji darbuotoja) kai kurie jau susipažino Kaune, renginyje STARTUOJAM. Na o tie, kurie neturėjote galimybės ten apsilankyti, galbūt jau matėte jos trumpą prisistatymą. Jeigu šio pasikeitimo dar neužfiksavote ir nepastebėjote, netrukus jį patirsite realiai. Tikiu, tai bus gera patirtis. Tikiu ir to linkiu 🙂

Na o aš išeinu. Juk gyvenimas turi šiek tiek keistis! 🙂 Nors pustrečių metų pradirbus šiame katile, išeinant apima švelni nostalgija. Su Jumis kartu pasisėmiau labai daug patirties. Komentarai, pastebėjimai, piktos pastabos ar malonūs atsiliepimai – visa tai tikrai nebūdavo tarsi šauksmas tyruose, kuris neranda sau vietos. Jie švelniai (kartais ir sunkiai) nusėsdavo mano širdyje ir galvoje, o vėliau transformuodavosi į naudingas gyvenimiškas pamokas.

Su šypsena prisimenu keliones, į kurias leidomės kartu, renginius, kuriuose susitikdavome, ir tikrai žinau – pasiilgsiu šito. Tikiuosi, Jums šie dalykai taip pat paliko malonių įspūdžių. O jeigu dar nesate niekur sudalyvavę, raginu išbandyti! Būna tikrai smagu, tik tai – patyriminis dalykas, tad beveik neįmanoma viso to papasakoti. Reikia išbandyti! 😉

Yra dar keletas dalykų, kuriuos pastebėjau čia dirbdama ir norėčiau su Jumis pasidalinti. Visų pirma – eikite į vakarėlius ar pasimatymus atvira širdimi. Turiu galvoje ne atlapaširdiškumą, kai per pirmas 5 minutes suspėjama atskleisti didžiąją dalį savo gyvenimo. Kalbu apie atvirumą patyrimui, kai iš visko, kas vyksta aplink tave, sugebama pasiimti viską, kas geriausia ir labiausiai tinka. Gyvenime yra begalės situacijų, iš kurių galima pasimokyti ar ko nors pasisemti. Naudokitės tuo!

Labai daug laiko gyvenime praleidžiame komentuodami, įrodinėdami, ginčydamiesi. O tuo tarpu pro pat akis tarsi lengvi šešėliai praslenka daug gražių dalykų. Linkiu kuo daugiau jų nepraleisti.

Nebūkite uždari bendravimui su tais, kurie jau turi poras arba tiesiog – kitokią nuomonę. Viena yra galvoti “jiems lengva džiaugtis – turi vienas kitą”, o kita – pamėginti pastebėti, kokių dalykų iš šios laimingos poros galite išmokti. Arba tiesiog išgirsti, ką kalba ir ką akcentuoja ta kitokia nuomonė. Kalbu galbūt daugiau apie forumą ir dažną Jūsų pageidavimą “uždrausti rašyti neregistruotiems nariams”. Viena vertus, visiškai jį suprantu – forume tikrai daug “viščiukiškų” pasisakymų. Kita vertus – argi ne baisu atsiriboti nuo viso likusio pasaulio ir užsidaryti tik tarp tokių pačių žmonių, su lygiai tomis pačiomis problemomis, lūkesčiais, siekiais..?

Tegu būna kvailų pasisakymų, bet jeigu iš dešimties neregistruotų, vienas žmogus pasisakys labai protingai, argi tai nėra verta Jūsų dėmesio? Linkiu Jums būti atlaidesniems ir žaismingesniems. Streso aplinkiniame pasaulyje ir taip daug – neleiskite jam įsišaknyti pramoginiame Jūsų gyvenime.

Ir dar linkiu Jums aktyvumo. Galima remtis protinigiausiais testais, tobuliausiomis sistemomis, BET… žmogus yra žmogus. Jis nebūtų išradęs protingų sistemų, jeigu pats nebūtų tobulas Visatos, Dievo ar ko tik norite išradimas. Tad naudokitės įvairiais testais, piršlybų projektais, renginiais ir kitkuo kaip papildoma informacija, bet neprisiriškite prie to kaip prie nenuginčijamos tiesos. Būkite aktyvūs, kad būtumėte laimingi.

Nuoširdžiai – Monika

Comments are closed.