Suderinamumas ir žvaigždės

Su kuo susiję tai, kad vienos poros išsiskiria vos po kelerių mėnesių pažinties, o kitos laimėje ir santarvėje sulaukia auksinių vestuvių? Kodėl vieni žmonės spėja pasimėgauti keliomis santuokomis, o kiti taip ir lieka visą gyvenimą vieniši? Ar tiesa, kad poroje apšlifavus aštrius charakterio kampus anksčiau ar vėliau meilė vis tiek ateis? Ar egzistuoja amžina meilė? Ar galima dėl savo meilės nesėkmių kaltinti jus nužiūrėjusią blogą akį?

Astrologijos mokslas gali atsakyti į visus šiuos klausimus ir netgi žvilgtelėti, kas jūsų likimo knygon įrašyta tą akimirką, kai jūs gimėte.

Skaitome meilę iš žvaigždžių

Vyro ir moters suederinamumą meilėje galima patikrinti pagal sinastriją – specialų astrologinį žemėlapį. Sinastrija parodo svarbiausius partnerių tarpusavio santykių aspektus.

Pagal ką sudaromas suderinamumo žemėlapis?

Visų pirma būtini tikslūs vieno iš partnerių gimimo duomenys: metai, mėnuo, diena ir tikslus gimimo laikas bei vieta. Antrasis partneris turi taip pat pateikti savo duomenis astrologui. Tačiau jei nežinos tikslaus savo gimimo laiko – sinastrijoje tai nedaug teatsispindės.

Kaip sudaromas suderinamumo žemėlapis?

Pagal tikslius vieno iš partnerių gimimo datos duomenis sudaromas jo horoskopas. Į jo horoskopą įtraukiami ir partnerio duomenys. Galutinis jų abiejų horoskopas ir vadinamas suderinamumo žemėlapiu.

Kaip suderinamumo žemėlapis traktuojamas?

Toliau apžvelgsime pagrindinius vyro ir moters suderinamumo aspektus. Po to, kai žemėlapis jau bus sudarytas, astrologas atidžiai išstudijuos visas detales ir planetų rodiklius bendrame poros horoskope. Po išsamios analizės astrologas padarys išvadas, kiek tikėtina, kad poros santykiai rutuliosis ir bus ilgalaikiai.

Taip pat suderinamumo žemėlapis parodys, kuo partneriai suderinami, o kurie jų gyvenimo aspektai gali kelti problemų. Pasufleruos ir tų problemų sprendimo metodus, bet ar vadovautis tomis rekomendacijomis – kiekvieno asmeninis reikalas. Sinastrija parodo, kiek kartų vienas ir kitas partneriai susituoks. Taip pat šis žemėlapis pasakys, kur daugiausia tikimybės sutikti savo būsimą antrąją pusę: poilsiaujant, gimtinėje ar užsienyje ir pan.

Partnerių suderinamumo aspektai

Esama iš viso 4 partnerių suderinamumo aspektų, kuriuos galima išskirti horoskope:

Psichologija

Šis aspektas parodo, kiek suderinami partnerių požiūriai į gyvenimą, pomėgiai, reakcijos į vienas ar kitas situacijas. Tai labai svarbus poros suderinamumo aspektas, ypač moterims. Jei partnerių psichologija suderinama, tai vyras ir moteris gali tapti gerais draugais, jų santykiuose įsivyraus draugystės – meilės tipas.

Seksualiniai santykiai

Šis aspektas parodo partnerių suderinamumą seksualine prasme. Kiek sutampa jų temperamentai, kiek jie gali intymiai atsiverti vienas kitam, ar pasirengę naujiems seksualiniams išbandymams. Labiausiai paplitusios seksualinės sferos problemos – naujovių trūkumas vyrams ir dėmesio bei švelnumo stoka moterims. Dar vienas intymių santykių „stabdis“ abiems lytis – baimė, kad partneris neištikimas. Atsakymus į jus kamuojančius klausimus galima nesunkiai rasti poros santykių horoskope.

Nepriklausomybė

Šis suderinamumo aspektas parodo, kiek kiekvienas iš partnerių savarankiškas ir laisvas gyvenime ir buityje, taip pat kiek jis gali suteikti laisvės ir nepriklausomybės savo antrajai pusei. Moterys dažnai daro klaidą kaip tik šioje sferoje. Juk dauguma jų po vestuvių pradeda riboti savo vyro laisvę, vertindamos jį kaip savo nuosavybę. Tačiau daugumai vyrų būtinas „vyriškas laikas“, praleistas su draugais, žvejyboje, medžioklėje, žaidžiant futbolą ir pan.

Vandens ženklų atstovai (Žuvys, Vėžiai, Skorpionai) dažnai bando paveikti antrąją pusę isterijomis ir ašaromis. Bet tai tik sukelia nepasitenkinimą, susierzinimą, o ilgainiui gali net tapti skyrybų priežastimi. Būtina įsidėmėti, kad šios ir kitos problemos neretai išaiškėja tik santuokoje pragyvenus 3-5 metus. Poros horoskopas jas numato ir suteikia progą iš anksto pasiruošti galimiems nesklandumams.

Pagarba

Tai taip pat labai svarbus suderinamumo aspektas. Jis parodo, kiek partneriai pasirengę įsiklausyti į vienas kito nuomonę, ar pripažįsta davo partnerį kaip pilnavertę, savarankišką asmenybę. Ar jie pasiruošę leisti vienas kitam tobulėti meilės sferoje, ar atsižvelgs į vienas kito pageidavimus. Jei moteris vertina savo vyrą tik kaip pinigų šaltinį, o vyras ją – tik kaip virėją ir namų tvarkytoją, vertėtų įsisąmoninti, jog pora šiame aspekte turi problemų.

Kas svarbiausia suderinamumo aspektuose?

Svarbiausia yra tai, kam kiekvienas iš partnerių teikia pirmenybę. Net jei partneriai yra puikiai suderinami tik seksualinėje sferoje, o kiti aspektai nėra labai palankūs, jei ir vienas, ir kitas seksualinį gyvenimą laikys gerų santykių pagrindų – jų bendra ateitis įmanoma ir tikėtina. Jei seksualine prasme partneriai nelabai suderinami, bet jie puikiai supranta vienas kitą – taip pat gali gyventi kartu ilgai ir laimingai.

Dažniausiai puikus seksualinis suderinamumas duoda trumpalaikius santykius, o ilgalaikės sąjungos prognozuojamos toms poroms, kurios dera psichologijos, pagarbos ir nepriklausomybės aspektais.

Ar įmanomna amžina meilė?

Taip, įmanoma. Tačiau tokių sąjungų nedaug. Sakoma, kad tokios santuokos sukuriamos aukštesnių jėgų, kad žmonės išties yra dvi vienos visumos puselės, kadaise atskirtos viena nuo kitos ir paskui susiėjusios į porą. Tai laimingi žmonės, kuriuos sujungė šviesi, amžina meilė. Deja, tokių idealių porų pasitaiko tikrai nedaug. Bet gera žinia – jų vis dėlto būna!

Ar gali meilę nužiūrėti pikta akis?

Astrologijoje tokios sąvokos nėra. Sudarydamas moters horoskopą astrologas mato tikimybę, kad ji susitiks su savo partneriu, taip pat ir daugiau ar mažiau tikėtiną santuoką. Bet gali būti, jog tas trokštamas susitikimas įvyks po daugelio metų, kai moteris bus jau garbaus amžiaus.

Gali būti, jog jos horoskope nesimato santuokos dėl to, kad pati moteris yra labai pasyvi. Ir vis dėlto jos kelyje vis tiek tikriausiai atsiras vyras, kurio stiprios planetos atsidurs jos santuokos namuose. Tokiu atveju vyras patrauks į save moterį ir jie, gali būti, sudarys puikią sąjungą. Šios ir kitos situacijos numatomos suderinamumo horokope.

Ar apšlifavus charakterio kampus galima „susigyventi“?

Tokia situacija paprastai susiklosto pagalvieną iš dviejų scenarijų. Žmonės gali susituokti be meilės, dėl vienų ar kitų aplinkybių, bet abiejų jų troškimas išsaugoti santuoką leidžia jiems vienas kitą įsimylėti.

Tiesa, esama ir atvirkščio scenarijaus tikimybės, kai pora susituokia iš meilės, bet ilgainiui jų jausmai vienas kitam prigęsta. Moteris, kuri iš prigimties yra lankstesnė, gali labiau prisitaikyti, taip išsaugodama braškančią santuoką. Tada atsiranda proga poros jausmams ir vėl atgimti.

Labai dažnai astrologams užduodamas klausimas: kaip turėtų elgtis partneriai, kurių suderinamumo laipsnis labai menkas. Atsakymas paprastas: jei žmonės pasirengę keistis vardan meilės, jei jiems pakanka temperamento ir jėgų neiššvaistyti to nedidelio meilės potencialo, tai jiems telieka tiesiog… būti drauge. Juk tikra meilė – kur kas stipresnė už viso pasaulio teorijas ir mokslus!