Pabučiuok (I)

Ak, tie bučiniai… Tai turbūt erotiškiausia ir jausmingiausia meilės išraiška. Šis veiksmas – nuo pakštelėjimo iki aistringo bučinio – yra jausmingo, ekstaziško mylėjimosi viršūnė. Bučiuotis smagu savaime arba galima nepaliaujamai jais mėgautis per aistros įkarštį. Bučinių esti įvairiausių.

Nors garsusis Vatsjajana savo “Kamasutroje” nepateikia jokių pamokymų, kaip iš tikrųjų bučiuotis, bet leidžiasi į menkiausias smulkmenas, kada ir kokiomis aplinkybėmis reikėtų tam tikrų bučinių. “Kamasutroje” aprašomi bučiniai, skirti merginai, prityrusiai moteriai, žmonai ir kurtizanei. Dar joje išvardijamos kūno vietos, kurias galima bučiuoti.

Pasak Vatsjajanos, tinkamos bučiuoti vietos yra kakta, akys, skruostai, kaklas, krūtinė, krūtys, lūpos ir burnos vidus. Ir vyrams, ir moterims patinka, kai bučiuoja akis, skruostus, ausų spenelius. Tai ne tik erotiška, tų veido zonų jaudrinimas dar simbolizuoja bučinius, kurių tikriausiai susilaukėte būdami vaikai, tad ir jie reiškia meilę.

Jei bučiuojama ir kitur, darosi vis karščiau! Labai jaudina ir aistrina ilgi, dosnūs vidinių šlaunų sričių, liemens ir sprando bučiniai. Galite bučiuoti tol, kol įaudrinsite tiek, kad priversite mylimąjį maldauti dar kaitresnių bučinių – tokių, kai ant viso kūno varvinama šokolado sirupo ar plaktos grietinėlės.

Bučinių rūšys pagal “Kamasutrą”

“Kamasutroje” išsamiai aptariami įvairūs bučiniai, jais vienas įsimylėjėlis gali padaryti įspūdį kitam.

Simboliškas bučinys. Mergina tik prisiliečia lūpomis prie mylimojo lūpų, bet pati nieko nedaro.

Virpinamasis bučinys. Trumpam atsikračiusi drovumo, mergina judina apatinę, bet ne viršutinę lūpą, kad paliestų prispaustą jai prie burnos mylimojo lūpą.

Liestinis bučinys. Mergina liečia mylimojo lūpą liežuviu, užmerkia akis ir uždeda rankas mylimajam ant rankų.

Iš bučiavimosi nagrinėjimo matyti, kokios formalios ir varžančios esti pamokos. Tarsi atliktumėte kokį ritualų. Pirmieji bučiniai iš tiesų gali būti aistringi, ir atsilaikyti prieš juos, rodos, neįmanoma niekam, ką jau kalbėti apie jauną merginą.

Dar vienas bučinių skirstymas

Be pirmiau aprašytų simboliško, virpinamojo ir liestinio bučinių, toliau eina kiek įdomesnis aptarimas, kaip bučiuojantis su mylimuoju žaisti emocinius žaidimus. Skatinamos apsimestinės peštynės ir grumtynės, kartu dedantis, kad pravirkote, susikivirčijote ar rungtyniaujate. Bučiuotis – tikras menas!

Viršutinės lūpos bučinys. Vyras bučiuoja viršutinę moters lūpą, o ji – jo apatinę. Toks bučinys ypač svarbus užsiimantiems tantriniu seksu. Sakoma, kad jis aktyvina abiejų įsimylėjėlių energijos kanalus.

Suimasis bučinys. Vyras arba moteris suima abi mylimosios (mylimojo) lūpas tarp savųjų.

Liežuvių mūšis. Mylimieji vienas kitam liežuviu liečia dantis, liežuvį, gomurį. Mes tai vadiname prancūziškuoju bučiniu, nors seniau prancūzams jis nebuvo priskiriamas. Iš tikrųjų šis bučinys labiau panašus į tyrinėjimą, susiliejimą ir atsidavimą, paprastai pasirenkamas didžiausiai aistrai išreikšti.

Post Scriptum

Skaitydami išsamiąją “Kamasutrą” pradeda suvokti, kad, žaidžiant meilės žaidimą, galima tikėtis visko kartu: kibinimo, koketavimo, sąmokslo, net apgaulių. Sugalvokite kokių nors naujų, šaunesnių būdų savo mylimajam sugundyti.

Dar “Kamasutroje” pabrėžiama, kad meilės veiksmai turi būti abipusiai: “Kad ir ką gali padaryti vienas iš įsimylėjėlių kitam, kitas turi atsilyginti tuo pačiu, t. y. jei moteris vyrą pabučiuoja, jis turi atsilyginti bučiniu, jeigu ji jam suduoda, tai ir jis turi duoti grąžos.” Įsimylėjėliai visada turi daryti tai, ką norėtų gauti patys.

Kitoje dalyje aprašysime penkias bučiavimosi pamokas, kurios pravers kiekvienam norinčiam pagerinti savo “poravimosi” reitingą.

Jurgita Skaisgirytė