Konkurso nugalėtojai

Sveiki, mielieji!!!!

Džiugu, kad dalyvavote mūsų paskelbtame konkurse ir generavote savo mintis, dalinotės įvairia patirtimi. Sulaukėme pasiūlymų į tinklaraštį, forumą ir elektroninį paštą. Jūsų aktyvumas mums glosto širdį ir parodo, kad neesate abejingi susiklosčiusiai situacijai šiandienos ekonomikoje. 

Konkurso nugalėtojai jau aiškūs.

Sveikiname – Loretą Petrauskaitę atsiuntusią net 91 pasiūlymą, kaip galima papildomai užsidirbti ir laimėjusią pirmąją prizinę vietą.

Likusias tris vietas užėmė –

Su visais nugalėtojais susisieksime individualiai.

Antrai – ketvirtai vietoms bus išsiųsti prizai – Linatos Draveckienės knygos  „91 būdas taupyti, arba dieta jūsų piniginei“, o pagrindinio prizo nugalėtojos, laukia susitikimas su pačia knygos autore ir naudingi patarimai savo biudžeto kaupimui ir finansinės gerovės kūrimui.

Visi – nelaimėję, nespėję sudalyvauti ar tiesiog susidomėję šia knyga, kuri užgriebia labai aktualius nūdienos aspektus – galite rasti dagiau informacijos mūsų tinklaraštyje , o knygą įsigyti knygynuose.

Kartais tereikia tiek nedaug – dalyvauti, pasistengti ir tikėti savo sėkme, kad ir kur bebūtumėte – ar dalyvautumėte konkurse, ar ieškotumėte savo gyvenimo meilės!

Gera pranešti geras žinias…

Kris